- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Buraya geri dönmem lazım çok güzel kilolar veriyorum burada yaKızmaa kendine olur öyle bazen kendimizi kaptırdıkça kaptırırızz normal şeyler bunlargeriye güzelce diyet ve spor yürüyüş yaparsan eskiye döner hiçbirşeycik kalmaz
Bende öyle bura sayesinde 3kiko verdimBuraya geri dönmem lazım çok güzel kilolar veriyorum burada ya
Cuma listeye girelim inşallah olur mu asi gençlikGünaydın güzeller
Sabah tartıldım 82.6 ama biraz ödem var. Bugün düzgün beslensem güzel su içsem yarın en az 500 Gr gitmiş olur. Umarım öyle olur. Hadi bana şans dileyin
Günaydın kaptanım
Enerjine sorularına bizim de ihtiyacımız var tatlımBuraya geri dönmem lazım çok güzel kilolar veriyorum burada ya
Günaydınlarr bugün yüklü bir misafirim varm bayağı ikramlik hazırladım kendimi nasil tutacağım
Gunaydin mavi kaptanimBende öyle bura sayesinde 3kiko verdim
Günaydınlarr bugün yüklü bir misafirim varm bayağı ikramlik hazırladım kendimi nasil tutacağım
Yemedigim birsey degil diye dusun canim tadini biliyorsun zaten daha once cok kere yedin oyle dusunmeye calis
Geri gel canim burasi gercekten motive ediyorBuraya geri dönmem lazım çok güzel kilolar veriyorum burada ya
İşte geldim burdayımEnerjine sorularına bizim de ihtiyacımız var tatlım
Hoşbulduk teşekkür ederim canım cümlemizin evladınıHoşgeldin
Maşallah Allah analı babalı büyüsün inşallah
Bol şans dilerim canım inşallah toparlanırızGünaydın güzeller
Sabah tartıldım 82.6 ama biraz ödem var. Bugün düzgün beslensem güzel su içsem yarın en az 500 Gr gitmiş olur. Umarım öyle olur. Hadi bana şans dileyin
Günaydın vicdanımız rahat ettiği bir gün olsunGünaydınn
Ben de bugün başladım beraber yeni bir başlangıç yapalımÇok kilo aldım kızlar iradesizliğime çok kızıyorum
Bu kafa benim kafaBuraya geri dönmem lazım çok güzel kilolar veriyorum burada ya
Opera indirdim oradan giriyorum reklam yokKızlar çok fazla reklam çıkıyor sayfada bu sorunu nasıl hallettiniz
Tamam deneyim canım teşekkürlerOpera indirdim oradan giriyorum reklam yok
Rica ederimTamam deneyim canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?