Selam kızlar
Katılım varmı? Bende katılmak istiyorum 82 kiloyum malesef, kurban bayramına 72-73 olmam gerek
Sonrasında 6lı rakamlara inmek hedefim
Günaydın mı desem tünaydınmıı bugün geç geldim eşim bıraktı beni işe sonra hazırlık mazırlık falan anca bitti makyajlar eee neker yaptınız ben yokken sular içildimi bol bol bitki çayları tületildimi bu saate kadar en az 1,5 lt su içmek lazım bennce
Hoş geldin cookie.Selam kızlar
Katılım varmı? Bende katılmak istiyorum 82 kiloyum malesef, kurban bayramına 72-73 olmam gerek
Elhan abla seninle tanışıyoruz parenin topiğindenHoş geldin cookie.Kararliysan , uyum da saglarsan buyur çok seviniriz. Bu akşam gün boyu ne yediğini, ne kadar su içtiğini görelim olur mu
Hazır hissedersen ilk sayfada katılım formumuz var. Doldurup paylaşirsan tanışmış oluruz.
Tatlım günü kapattım bir tek meyve hakkım kaldı. Uzandım kanapeye bir gözüm haber ayrıntılarında bir gözüm telefonda. Yağmur olmazsa yürüyüşe inerim. Bende haberler böyle.
Çiçeğeemmmm hosgeelldddiiinnnnSelam kızlar
Ay bende kapattım günü biraz yürüyüş yaptım yemekten donra ayyy suta karga düşmüştü ufak bi kurtarma operasyonu yaptım neysrki ölmedi çok üzülürdüm yoksaTatlım günü kapattım bir tek meyve hakkım kaldı. Uzandım kanapeye bir gözüm haber ayrıntılarında bir gözüm telefonda. Yağmur olmazsa yürüyüşe inerim. Bende haberler böyle.
Childdevelopment 'ya canlı bağlansak keşke aklım onda biliyor musun
Yaa çok sevindim. Kahve topigimiz vardı evet hatırladım canım. Ne iyi ettin de geldin. Sen nasıl arzu edersen canım yarın menü bildirimine başla. İnşallah bayrama kadar bol bol kilo verirsin pericim.Elhan abla seninle tanışıyoruz parenin topiğindennick değişikliğinden unuttun beni sanırım. Peri diyorlar orada
Kararlı olmak zorundayım ablacım artık kendime bu kötülüğü yapamam
Bugünden mi başlıyım bugün menülerim biraz düzensiz yarın yazsam menümü olmazmı
Forma gidiyorum şimdi
Hoş geldinKatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yedikce kilo almayan eşe uymak
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha sağlıklı ve aktif olabilmek, sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek
Cordelia Zipzip-
Allah razı olsun senden.Ay bende kapattım günü biraz yürüyüş yaptım yemekten donra ayyy suta karga düşmüştü ufak bi kurtarma operasyonu yaptım neysrki ölmedi çok üzülürdüm yoksa Eki Görüntüle 3252237 Eki Görüntüle 3252238
17 kg bayaa iyiğMerhaba hanımlar ben de araniza katılmak istiyorumZipzip- 'ın grubunda daha öncede 17 kilo vermiştim yine veririm diye umuyorum 13 -14 kg vermem lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?