Bir korku geldi sağdan sağdan amaRica ederim canim.Kaptanlar itinayla ilgilenir seninle
Bende bu iki beslenmeyi seviyorum en rahatta bunları yapabiliyorumBazen Karatay bazen aralıklı oruç kukipericim. Karbonhidrat, şekerden elimden geldiğince uzak duruyorum.
Tatlım günü kapattım bir tek meyve hakkım kaldı. Uzandım kanapeye bir gözüm haber ayrıntılarında bir gözüm telefonda. Yağmur olmazsa yürüyüşe inerim. Bende haberler böyle.
Childdevelopment 'ya canlı bağlansak keşke aklım onda biliyor musun
İnşallah canım şu 80 belasından kurtulayım tez vakitte motivasyonumuda daha iyi yakalıcamBol bol eksiğin olsun cano
Anladım yaptiğım şeyler aslındaaCanım sabah yumurtalı, peynirli bol yeşillikli, olmazsa olmaz çiğ kuruyemişli doyuncaya kadar kahvaltı yapiyorsun, beş saat sonra sebze veya protein içeren bir yemek daha ...ekmek kesinlikle yok.
Glisemik indeksi yüksek gıdalar yasak , şeker yok...paketlenmiş her türlü gıda yasak...mantığı sebze, protein, sağlıklı karbonhidrat
Kesinlikle ama bide arada cozutmasakZaten insan bunu anlayıp uygulayınca otomatik düzene giriyor bazı şeyler
Kurtulacaksınn ödemin vardırr önce detoxunu bigüzel iç halletİnşallah canım şu 80 belasından kurtulayım tez vakitte motivasyonumuda daha iyi yakalıcam
O cozutmalar ahKesinlikle ama bide arada cozutmasak
Detox önerisi alabilirimKurtulacaksınn ödemin vardırr önce detoxunu bigüzel iç hallet
Tarif süper bu sabah yedim glutensiz yulafla bayıldımKahvaltılık Yulaf Lapası Tarifi'nin Malzemeleri
- 1 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 1 tatlı kaşığı kakao
- 1 çay kaşığının ucuyla tarçın
- 1 tatlı kaşığı bal
- 1 adet iri boy muz
- 4- 5 adet çilek
- Ceviz kırığı
Kahvaltılık Yulaf Lapası Tarifi'nin Yapılışı
- Öncelikle süt, yulaf ezmesi, kakao ve tarçını sütü çekip lapa olana kadar dibine tutmaması için ara ara karıştırarak kısık ateşte pişiriyoruz.
- Muzun yarısını çatal yardımıyla eziyoruz kalan yarısını üzerine doğrayacağız.
- Yulaf sütünü çekince altını kapatıyoruz içine bal ve ezilmiş muzu ekliyoruz güzelce karıştırıp uygun bir kaseye döküyoruz.
- Üzerine yarım muzu, çilekleri ve ceviz parçalarını serpiyoruz.
- Sevdiğiniz canınızın istediği herşeyi bu aşamada kullanabilirsiniz.
- Ben buzluktan çilek kullandım diğer donmuş meyveler de denenebilir. @menekse_kokusu
Ne iyi yapmışsın maşallahDostum misafirleri yolladım kendimi de tuttum hizmet ettim hep yememek için,1 taş kadayifi 5 tane yaprak sarma yedim ama kahvaltı yapmamıştım akşam da sadece cacık yiyeceğim
Denicem elcom sağolasınHemen geceden başla yapmaya
Ben ödemim baya gitti 4gunde 2 kilo birden verdim canoDenicem elcom sağolasın
Şey düşündürdü. Taze nane safra kesesi için falanndiyor. Benim safra kesem yokta sıkıntı yaratırmıBen ödemim baya gitti 4gunde 2 kilo birden verdim cano
Haklisin ablam dıkat etmedim hiç,Afiyet olsun lavişimmenun gittikçe sadeleşiyor ara menülerini sağlıklı hale getirmeye calişsan bir de... Yoğurt meyve, leblebi , çiğ kuruyemiş, hurma olabilir mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?