Öyle öylee insan üzülüyorr ama onlar kaçmıyoyaa hedefe yaklaşınca 1günde ödüllendirirsin kendini fenamı olurİnşallah canım. Malum pazartesi fazlasıyla artim vardi(500gr) inşallah onu bari verebilirim.. bugün yeğenimin doğum günü vardı pasta börek kek vs ikram edildi. Bir lokma bile yemedim sadece kahve içtim. Bu benim için mucize
Akşam yemeği yerine kuruyemişler iyi fikirr tokta tutar aslındaa24 Mayıs
10.00: 2 bardak form çayı
16.00: 1 tabak sütlü, mantarlı makarna
7-8 adet kabak mücver
2 bardak ayran
20.00: 2 hurma
1 avuç leblebi
2 badem
1 kaju
1 incir
2 lt su
Jou
Gece yemeleri en tehlikeli olanıdır. Benım ise ne paketli gıda ne de gece yemeği alışkanlıgım var. Karbonhıdrat ve şekerli tatlıya çok düşkünüm. Yapınca fazlaca yiyorum. O sebeple nadiren pişer bizim evde bunlarKesinlikle. Hep gece yemelerine uydumşimdi bakıyorum gece uyurken karnım açsa öyle güzel ve kaliteli uyumuş oluyorum nedense
İşte bu hakikaten tebrik ediliiiirİnşallah canım. Malum pazartesi fazlasıyla artim vardi(500gr) inşallah onu bari verebilirim.. bugün yeğenimin doğum günü vardı pasta börek kek vs ikram edildi. Bir lokma bile yemedim sadece kahve içtim. Bu benim için mucize
Ben de menümü yazayımVaov ne guzel etkinlikleri varmis super
Ayyybende öyleyimm kaderimiz aynıymış okadar zorlanıyorumki inan ama artık pes etmektende çok sıkıldım motivasyonumu yüksek tutup yola devam ediyorum asla ne sporu severim ne yürüyüşü ev kuşuyum resmenGece yemeleri en tehlikeli olanıdır. Benım ise ne paketli gıda ne de gece yemeği alışkanlıgım var. Karbonhıdrat ve şekerli tatlıya çok düşkünüm. Yapınca fazlaca yiyorum. O sebeple nadiren pişer bizim evde bunlarBirde çok hareketli bir insan değilim. Yavaş yavaş hayat rutinime yürüyüş kattım(bu grup sayesinde )fazlaca faydasını görüyorum. Umarım eksileri de görebilirim yakın zamanda
Yuruyuş yapıyormusun yağ yaktıracak birşeylee tüketmen lazım detox gibi mesela canım ama hepmi aynı belki duraksadı bikaç gün sonra kendine gelirYa kızlar ben de erken yemeye karbon ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama tartıda bi fark göremiyorum.
Donmuş kalmış telefonum ben elime alınca tekrar gitti tatlım şenlik bir şey değil .Bebeğimm bunu cvplamıştın sanki bidahamı geldi benmi karıştım
Hahahahah bayılıyorum sanaaDonmuş kalmış telefonum ben elime alınca tekrar gitti tatlım şenlik bir şey değil .
Canım erkenden kastın sabah kahvaltısı mi akşam öğünü mü? Günlük fark olmayabilir sonraki günlerde gidiyor bazen takılma. Sen sağlıklı beslenmeye devam et.Ya kızlar ben de erken yemeye karbon ve şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama tartıda bi fark göremiyorum.
Öyle öylee insan üzülüyorr ama onlar kaçmıyoyaa hedefe yaklaşınca 1günde ödüllendirirsin kendini fenamı olursabretmene bayıldım iradene hele güzel gidiyorsun son iki gün
Teşekkür ederim kızlar... yeni yeni motive olmaya başladım. İnşallah devamı gelir. Kendimi çok kasmadan sütümü azaltmadan sağlıklı beslenmek istiyorum. Daha sağlıklı daha enerjik daha fit olmak içinİşte bu hakikaten tebrik ediliiiir
Evet aynen bende evi çok seven bir insanım.. Yürüyüş ve sporun hayatımda olduğu anlar çok nadirrrAyyybende öyleyimm kaderimiz aynıymış okadar zorlanıyorumki inan ama artık pes etmektende çok sıkıldım motivasyonumu yüksek tutup yola devam ediyorum asla ne sporu severim ne yürüyüşü ev kuşuyum resmenama bu grupta sayesinde kendime daha iyi bi motive oldum
Evet evet bende öylee ama hedefe ulaşmak için ulaştiğımız zaman iyiki yaptık dicezEvet aynen bende evi çok seven bir insanım.. Yürüyüş ve sporun hayatımda olduğu anlar çok nadirrrbu grup çok motive etti kilit kilomu bir şekilde kırabilecegıme inanıyorum
Limoniyi göndereyim sanaHahahahah bayılıyorum sanaa
Yürüyüş yapıyor muyum , pazar gün 20.000 adımdı pazartesi dinlendim Sali akşam pilates yaptım bugün 10.000 yürüdüm.Yuruyuş yapıyormusun yağ yaktıracak birşeylee tüketmen lazım detox gibi mesela canım ama hepmi aynı belki duraksadı bikaç gün sonra kendine gelir
Aynenn öyleee bol sebze tüketsen bile bol sütün olur benim baya doldu hatta ıspanaklar patlıcanlar yiye yiye taştıTeşekkür ederim kızlar... yeni yeni motive olmaya başladım. İnşallah devamı gelir. Kendimi çok kasmadan sütümü azaltmadan sağlıklı beslenmek istiyorum. Daha sağlıklı daha enerjik daha fit olmak için
Aksam yemegi abla acaba hiç mi akşam yemeği yemesemCanım erkenden kastın sabah kahvaltısı mi akşam öğünü mü? Günlük fark olmayabilir sonraki günlerde gidiyor bazen takılma. Sen sağlıklı beslenmeye devam et.
Hahahah ablaaa yaa ama tamda ben limoni yavvLimoniyi göndereyim sana
İradene hayran oldum cansın senİnşallah canım. Malum pazartesi fazlasıyla artim vardi(500gr) inşallah onu bari verebilirim.. bugün yeğenimin doğum günü vardı pasta börek kek vs ikram edildi. Bir lokma bile yemedim sadece kahve içtim. Bu benim için mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?