- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Kim kimi nereye gönderiyor anlamadım sohbetiLimoniyi göndereyim sana
Maşaallahh amaa vücuttbazen şaşırabiliyor canım olabiliyor yanii sen pes etme kendini kasma yaniiYürüyüş yapıyor muyum , pazar gün 20.000 adımdı pazartesi dinlendim Sali akşam pilates yaptım bugün 10.000 yürüdüm.
Seninle huyumuz suyumuz aynı yaaa göndereyim sana tam senlik diyo yaniKim kimi nereye gönderiyor anlamadım sohbeti
Kim kimi nereye gönderiyor anlamadım sohbetiLimoniyi göndereyim sana
Aslında kıyafetlerim genişlemeye başladı ama tartıda da görsem keşkeMaşaallahh amaa vücuttbazen şaşırabiliyor canım olabiliyor yanii sen pes etme kendini kasma yanii
Wc kabızlık varsa o olabilir dediğin gibi yoksa mümkün değil verememekEşim doğadaki bi çayını almış zayıflama için onu bi içeyim bakalım. Wc sıkıntım da var aslında benim.
Ama kayısı keten tohumu yag vs demeyin maalesef hepsini denedim. Ben de olmuyor. Benim rutinim yok. Wc de çok duramıyorum. Bebeler kafamdaki düşünceler ve iş güçten..
Daha erken kuzum benim. O kadar yorma kendini. Diyetten çabuk sıkılma keyifli keyifli git. Akşam öğününü sağlıklı yiyeceklerden tercih ettiğin sürece sıkıntı olmaz. Salata çorba köfte, fırın sebze gibi...Aksam yemegi abla acaba hiç mi akşam yemeği yemesem
Bu ne demek oluyor yağ gidiyor kas yapıyorsun harikaAslında kıyafetlerim genişlemeye başladı ama tartıda da görsem keşke
Maşallah ne güzel.. benim bebegim maalesef çok az emiyor o yüzden olan sütüm de azalmaya başladı. Beslenmeye dikkat ediyorum.Aynenn öyleee bol sebze tüketsen bile bol sütün olur benim baya doldu hatta ıspanaklar patlıcanlar yiye yiye taştı
Teşekkür ederim ablamm bugün senin mesajın çok hoşuma gitmişti.. hatta dedim ya aradığım motivasyon diyeİradene hayran oldum cansın sen
Evet okuldan gelince hemen o dediğin tarzda erkenden hazırlıyorum abla. Ama bakalım bi 65 olsaydım.Daha erken kuzum benim. O kadar yorma kendini. Diyetten çabuk sıkılma keyifli keyifli git. Akşam öğününü sağlıklı yiyeceklerden tercih ettiğin sürece sıkıntı olmaz. Salata çorba köfte, fırın sebze gibi...
Ek gıdalara basladıysa oluyoMaşallah ne güzel.. benim bebegim maalesef çok az emiyor o yüzden olan sütüm de azalmaya başladı. Beslenmeye dikkat ediyorum.
Teşekkür ederim ablamm bugün senin mesajın çok hoşuma gitmişti.. hatta dedim ya aradığım motivasyon diyeinşallah istikrar sağlayabilirim
Tek değilmişim demek , benimkiler küçük değil ama kızım mesela illa li gelir kapıyı açar, biseyler ister. Onlar uyuyunca da iş güç yetiştirecem diye oturamamsuspushanimcim hattaa bende bazen kabızlık çekiyorum kızım sağolsun rahat bırskmıyor benii yanıma gelsede birşeye zararlı olanlara saldırıyor o yöntemde kabızlik çekiyorum doğurduğumdan beri böyle
Seninle huyumuz suyumuz aynı yaaa göndereyim sana tam senlik diyo yani
Senin içinde var ben sadece fark etmeni saglamişimdir menekşe kokulumMaşallah ne güzel.. benim bebegim maalesef çok az emiyor o yüzden olan sütüm de azalmaya başladı. Beslenmeye dikkat ediyorum.
Teşekkür ederim ablamm bugün senin mesajın çok hoşuma gitmişti.. hatta dedim ya aradığım motivasyon diyeinşallah istikrar sağlayabilirim
2 haftadır tadımlara başladım canım.. 4.aydan beri beslenme reddi var meme biberon hiç istemiyor. Sadece uyku arasında besleniyorEk gıdalara basladıysa oluyo
Aaaa gelmek istemezmiydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?