Yaa naptım şimdi ayarlarınla oynucak
Ellerini kullanmıyor mu bu oyuncularBurası plato ve çok sıcak oyuncular şeş gibi terliyo ter silmekten pudralamaktan gına geldi bitsede gitsek
Beni güldürüyorsun saçmalarsam sebebi sensinYaa naptım şimdi ayarlarınla oynucak
Canım takıma girmen lazım etiketlemen için. Yeni başladıysan cuma giriliyor sanıyorumKimleri etiketlemek gerekiyor kızlar baktımda herkes farklı etiketler yapmuş
Yok be kuzu bitermiEllerini kullanmıyor mu bu oyuncular
Daha neler öğreneceğiz...vay kuzum ben de bir ruj bir kalem işin bitiyor zannederdim
Allah kolaylık versin her mesleğin kendine özgü zorlukları var para kolay kazanılmıyor canım. Merak ettiğim bir husus vardı makeupcim. Mahsuscuktan yaralanmaları da size mi yaptırıyorlar ?Yok be kuzu bitermi
Dün gece 11 de ishal kusma oldu. Gece 3 de acile gittim. Tüm gün yattım arada ateşim çıkıyor. Şuan yoğun halsizlik var ama iyiyim. Yemeden içmeden tiksinmis durumdayım. Bir süre böyle gitse keşke
Hastayken bile zayıflamayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsunDün gece 11 de ishal kusma oldu. Gece 3 de acile gittim. Tüm gün yattım arada ateşim çıkıyor. Şuan yoğun halsizlik var ama iyiyim. Yemeden içmeden tiksinmis durumdayım. Bir süre böyle gitse keşke
Teşekkür ederimAfiyetler olsun bence çok iyi olmuş sabah dışarıda olmana rağmen
Çok geçmiş olsun önce sağlığını düşün bırak diyeti şuan ishal tehlikeli su kaybediyorsunDün gece 11 de ishal kusma oldu. Gece 3 de acile gittim. Tüm gün yattım arada ateşim çıkıyor. Şuan yoğun halsizlik var ama iyiyim. Yemeden içmeden tiksinmis durumdayım. Bir süre böyle gitse keşke
Vallahi süpersin duygucum
Heee anladım tamam o zaman şuan etiket yok. Öğrenicem yavaş yavaşCanım takıma girmen lazım etiketlemen için. Yeni başladıysan cuma giriliyor sanıyorumElhan ım daha iyi bilir
Tamam dır ablacım
Teşekkür ederim özlrmcimVallahi süpersin duygucumgerçek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?