- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Bir taneden bişi olmaz ama tüketildikten sonra kalanını buzluğa at hemenn, kaldıkca yenirKızlaaaar hemen çıldırmayalımödül yapacaksanız minnak bişey yapın bugün oğlum kurabiye istiyor mecbur yapıcam artık ama bir tanecik yiycem
İnşallah kukiciğim sayfadan kopmamaya çalış bak nasıl motive oluyorsunburadaki kadınlar gerçekten harikalar
DAha misafir falan cagurma yavv sonra yapasın gelmez diyetÇok fazla girip okuyamıyorum yazılanları bu ara bir yoğunluk halindeyim. Bugünde misafirim var. Ağzımı kapatıp sadece salata yemeyi planlıyorum. Onlarıda yolladıktan sonra artık daha sıkı yazılanlrıda takip edip bende motive olucam
Aha geldi ler kurabiyeciler simdi ben ne edem kızimaBir taneden bişi olmaz ama tüketildikten sonra kalanını buzluğa at hemenn, kaldıkca yeniray ben de yapayım benmde kızım seviyor
Hadi inşallah irademi sizlerden buluyorumBak nasıl gidecek bazen yavaş bazen hızlı ama gidecek
Dene canım şifa olsunDenerim bigün bende
Bence şişkinlik çok fark yaratıyor zaten..Nitekim daha iki gün önce değişen bişi yoktu. Bugün eksi sekizyüz çıktmDimiii ben hic kaçamak yapmadım düşün yanii
Emziriyorum hep bide regliyim ya galiba ondan böyle oldu
Ben çağırmıyom elcom ama bu hafta ful gittim bir gün kalmadım. Bugün gelecek olanda uzun zamandır hep söylüyordu gelmek istiyoeum diye. Yine söyledi tamm dedim bendeDAha misafir falan cagurma yavv sonra yapasın gelmez diyet
Gel bize katıl bizeAha geldi ler kurabiyeciler simdi ben ne edem kızima
Tebrik ederimm, harika bir eksiBenim de tartım gelsin o zamaaaan
Eki Görüntüle 3252995
19.0575.6
26.0574.7
Fark 900 gr
@Mavikus_ @Zipzip-
Tabi kiiii 62 diyene kadar devammmm
asla kaptanımm, 58e kadar durmak yokOlsunn güzelll pes etmek yok
Ne yaptın canımAy karbonhidrat dogru duzgun yediğim yok ama şu iki günde birşey yaptım cidden gitti gramlaraşkokuşkom
Bakacaz birazdan durumlar nasılİnşallah uygun istediğiniz özellikte çok güzel bir araç nasip olur canım.
Lavişim sende durumlar iyi mi
Ben de takip ediyormuşum
Ya sen nerdesinGünaydın herkese hayırlı cumalar
Canım ben arada gelip selam veriyorum ama bir türlü diyete başlayamadımNe yaptın canım
Bakacaz birazdan durumlar nasıl
Ya sen nerdesin
Teşekkür ederim canımmTebrik ederimm, harika bir eksi
Günaydinn kızlarr, hadi benden de gelsin fotoğraf☺
Yalnız asla beklediğim bir sonuç değildi.. Daha 2 gün öncesine kadar 100gr eksi vardı. Çok saskınım
Başlangıc:64.4
Şimdi:63.6 @Elhan @Mavikus_ @Zipzip-
Fark; -800 grEki Görüntüle 3252964
74.0 dı
73.5
-500 gram
2gün duraksamasaydı tam 1 kilo vermiştim
Bide regl oldum gece çok şiştim
@CordeLia @Elhan @Zipzip-
Eki Görüntüle 3252982
Günaydın kızlar
Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 62,70
BuGün: 62,45
Fark: 250 gr
Yüzde: 0,04
Eki Görüntüle 3252992
Jou
@Elhan
Bu hafta da MasterFitte olmak istiyorum
Benim de tartım gelsin o zamaaaan
Eki Görüntüle 3252995
19.0575.6
26.0574.7
Fark 900 gr
@Mavikus_ @Zipzip-
Tabi kiiii 62 diyene kadar devammmm
Tebrik ederim hepinizi ben henüz tartilmadim
Yaaa sen motivasyon iste yeter kiCanım ben arada gelip selam veriyorum ama bir türlü diyete başlayamadımbeni azıcık motive edin o kadar kilo aldım ki
BekliyoreeeeTebrik ederim hepinizi ben henüz tartilmadim
Ne yaptın canım
Bakacaz birazdan durumlar nasıl
Ya sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?