- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Yok yok anadolunun bağrındanım.. çiğ köfteyi çok seviyorum. Öğle yemeğini dışarıda yedim meze olarak çiğ köfte vardıAfiyet olsun canım. Menekşe kokulum Güneydoğululuk var mı sende merak ettim.Çiğ köfteyi menunde daha önce de görmüştüm sanki .
TamamdırAmin çok teşekkür ederim diş galiba kucak istiyor gün içinde huzursuz davranıyor.sabah tartılıyorum o zaman çok farketmez rakamlar ama bugün su ve kahveden sonra tartılmıştım belki biraz daha eksi olur
AnladımYok yok anadolunun bağrındanım.. çiğ köfteyi çok seviyorum. Öğle yemeğini dışarıda yedim meze olarak çiğ köfte vardı
Hadi ya boşa gitti desene ablaPerşembe, cuma adım bildirimi zorunluluğu yok ama ayaklarına sağlık canım
Gitmez ki hareket iyidir. Bir sürü de mutluluk hormonu salgilanmistirHadi ya boşa gitti desene abla
Allah'ım durduk yere nazar değdirecek kendineŞimdi listeye alıncaksam biraz kızıştıralım ortalığı evet hangi takımı kazandırıyoruz kızlar
O değil de normalde haftalık 200‐400 gr verirken listede değilken 1 kg verdim
Salgiladi birazda eski fotolara baktım hırs aşıladim kendimeGitmez ki hareket iyidir. Bir sürü de mutluluk hormonu salgilanmistir
Bizden kopmazsan mezuniyetine kadar o gaz devam edecekSalgiladi birazda eski fotolara baktım hırs aşıladim kendimebakalım bu gaz kaç gün gidecek bana
3 yk yoğurt naneli 3 yk ayran çorbasıCanım nelerr var
Ayy evey o gerçekten vok güzel bir his yahu bugün aç yaşadım resmen hafta sonunuda atlatsak süper olacak
Afiyet olsun canımBozma kevsocum dayan biraz acıktıkça mutlu ol zayıflıyorum de bırak karnın bi guruldasın bak nasıl iyi hissedeceksin
Kefir tercih ediyorum bu ara leblebi hurma almam lazım eveElinden geldiği kadar canım. Ani açlık durumlarında eline ne geçerse yersin onun için elinin altında sağlıklı atıştırmalıklar olsun. Leblebi, kuru üzüm, hurma, ceviz, diğer kuruyemişler olduğu kadar artık. Meyve ve yoğurt da kurtarıcı .
Ben yokken yokluğumu aratmayan birinin burada olması beni ayrıca çok mutlu ediyoorr, iyi ki sen beNe demek kaptanım asıl sen varken bizim sırtımız yere gelmezartık dört koldan taarruzdayım
Bu fikir çok hoşuma gitti, özellikle haftasonu kaçamakları için önleyici olabilir.. Toplu etikette birazdan rica edeceğim kızlardanCanım kaptanım maviş takım olarak organize olalımortak menü ve daha motive olabilmek için fotoğraflı paylaşım teklif ediyorum örnek ilk üç gün birlikte kabak detoks sonraki üç gün dukan birası ile desteklenmiş menüler FirstLady_
Bu süreçte 3 gün kabak detoksu fena olmaz.. Yarın başlanabilirMaviş takım kabakları hazırlayın sefere çıkıyoruz
FirstLady_ @MAKE UP_ menekse_kokusu @suspushanimcim @Tesnim1903 askrhpozitif @Kinoalihatun
YarınNe zaman yapcaz , kabaklar foraaaa
Biz kabak tarlası alalıö siz buğdayyÇok tatlısın
Kabak tarlası alsanız anca yeter size
Çok teşekkür ederim kaptanımElhan Elhoşumm ellerine sağlık ❤❤❤❤❤
Bugun burasi cok hareketliymis hizlica okudum mesajları
Tebrik ediyorum herkesi guzel eksiler gordum
@ELCOOO
FirstLady_
Yeni haftada basarilar dilerim kaptanlarim❤❤
Bir dahaki sefere beni etiketle şekerimBugün ki menüm
Kahvaltı:13.30
1dilim glutensiz su böreği
Yarım simit
Çay
Akşam:17.00
2 lahmacun
2 bardak ayran
Salata
2 litre su
Spor:
Eki Görüntüle 3253370
Elhan
ozlemon
@CordeLia
Bir sonraki menüde beni etiketle canım, afiyet olsun25 Mayıs
09.00 Türk kahvesi
12.00 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim tb ekmek
15.00 Türk kahvesi, 1 avuç çerez
17.00 peynirli salata
20.00 kanat ızgara, salata, yoğurt
26 Mayıs
11.00 airfry da karışık sebze domates soslu, biraz yağsız patates kızartması
15.00 bir kase yoğurt çilek
19.30 1 balık, 3 4 parça mantar sote yanına bol salata
Aralarda Türk kahvesi
Foto yan olmuş düzeltmeden atıyorum kg vermişim 65 i kırdım çok mutluyum
Menü harika afiyet olsun canımm.. Bombalar sadece bugünün kaçamagıdır.. Sonra detoksla devam26 mayıııs
Sabah Türk kahvesi
Kahvaltı saat 11.30
Eki Görüntüle 3253387
Ara saat 14.00 bu ara sayılmaz tabiii İzmir bomba yaptık oğlumla
Eki Görüntüle 3253388
Akşam saat 18.00
Çorbayı kaçırdım biraz iki kase içtim
Eki Görüntüle 3253389
Spor 1 saat reformer pilates
Su 1,5 litre
FirstLady_ @Zipzip- @CordeLia
Mükemmel menü, afiyet olsun canımCuma menüm
Sabah 2 dilim tbe 2 dilim kaşar 1 dilim hindi füme ile tost 3 zeytin Yeşillik salatalık domates
Ara 1 hurma 7 fındık 1 kahve
Öğle 3 çiğ köfte 2 parça tavuk ızgara Salata çeyrek dilim künefe
Ara 1 nektari 10 leblebi 1 sütlü kahve
Akşam fırında karışık sebze yoğurt
2.5 litre su
8135 adımElhan FirstLady_
Yumurta tereyaglı olmasaydı daha iyi olurdu sankiMenum gelsin
Sabah
Tereyağli 2 yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Öğlen
3 mercimek köftesi
10 adet sarma(küçük parmagim boyutunda idi)
1 közlenmiş biber
Akşam
Çoban salatasi
5-6 parça karpuz
1 kk peynir
Su:3 lt
Elhan
@CordeLia
FirstLady_
Bu hafta bomba gibi geleceğine eminimm.. Kaliteli bir hafta olacak boool eksiliiiHaklısın canım yoğun bir gündü disardayim.3 gündür ekmek yememiştim.zaten cumadan cumaya yerim diyorum artık.pazartesi spora başlıyorum inşallah bu hafta güzel bir sonuç ile geliyorum.Yogun bir gün demiştim ya kaptanları karıştırdımFirstLady_ üzgünüm kaptanım
Sen bizim gruptasın şekerimŞimdi listeye alıncaksam biraz kızıştıralım ortalığı evet hangi takımı kazandırıyoruz kızlar
O değil de normalde haftalık 200‐400 gr verirken listede değilken 1 kg verdim
Nereye gidiyorsun ben daha yeni gelmiştimİyi geceler
Çok konuştum bugün . Susma zamanı
Tereyağını ben çok kullanıyorum kahvaltılardaYumurta tereyaglı olmasaydı daha iyi olurdu sankibir de mercimek köfte ile sarmalar yan yana gelmemeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?