Aslında gördüm okudum mesajını amaa sonra araya çok konuşma girdi menüleri fotolu atan arkadaşlar vardı o konu net değildi kafamda kaptan kırmadı tekrar yazdı ikinize de teşekkürler çabanıza sağlık tamam bir daha sormam sözFitVenus en azından alintilarina ve etiketlere baksan sana gerekli açıklamayı yaptığımı görürdün kuzum
Kaydettım dene ycmKizlaaarrrrrr bunu kesinlikle yapın sabahları açkarna çok daha yağ yakıyormuş
Hatta sezaryen karnım bitürlü gitmiyordu ama bu çok işe yaradı iki günde erim erim eridim yavvv 800 gram gitti yanii bak faydasını göreceksinizz
Elhan
@Mina45
Lavinia_98
@Mavikus_
@Cookiie
@Jasminium84
@Kevssooo
@Meryem1306
Şimdi ben senin başına mi kaldımNedemekk canım görmedim seni hiç ondan dedim
Cansınnn
Ben demek isterdim ama verebileceğim herşeyi geçen cir cir olunca verdimHaftaya en çok ben kilo vericem diye iddiası olan var mı kızlar aranizda
24 diye yabancı bir dizi canım. Her saniyesi aksiyon, heyecan..Hangisini
Günaydın canım. Tartı fotonu bekliyorum.Günaydın hayırlı mutlu sabahlar olsun. Akşam zor yatirdigim sabah benden önce hortladı
Tartı fotosu atarım bugün inşallah
Evet adımların belgeli olacak kuzum.Sadece şeyi anlamadım şimdi adımlar fotolu mu olyyyyagsgahafafaga şaka şakaElhan beni site kapısına kadar kovalamadan yatıyım ben iyi geceler ballı yulaflarım
Bana kaldınnnŞimdi ben senin başına mi kaldım
Akşam yazarken yarım kalmış
Oğlanı uyutuyordum güya,
Adımlarınla tamamladim kaptanım26 Mayıs Cuma
Sabah
1 fincan granül kahve
Öğle
Patates, biber kızartma(ödül oldu), 1 kase yoğurt, 1 zeytin, salatalık, yeşillik, 1 tb ekmek
Ara
1 hurma
Akşam
Biraz kıymalı yumurta, 1 tb ekm, yeşillik
Ara
2 kaşık yoğurtlu patates salatası(misafirlik vakası, ama oldukça azdı)
Su:2 lt
Adım:9121Elhan Jou
Teşekkür ederim bitanemElhan Elhoşumm ellerine sağlık ❤❤❤❤❤
Bugun burasi cok hareketliymis hizlica okudum mesajları
Tebrik ediyorum herkesi guzel eksiler gordum
Jou
@Limoni026
Yeni haftada basarilar dilerim kaptanlarim❤❤
Sen de benim balımsın rakibimiz olsan daAyyyy bal mısın sen mükemmel menü olmuş
Ben düz çektim ama o ters gönderiyorGünaydın canım. Tartı fotonu bekliyorum.belki gelmistir bile
Ah ah çıtır olunca bizi bırakıp giden bir can kız gelmişElhan Elhoşumm ellerine sağlık ❤❤❤❤❤
Bugun burasi cok hareketliymis hizlica okudum mesajları
Tebrik ediyorum herkesi guzel eksiler gordum
Jou
@Limoni026
Yeni haftada basarilar dilerim kaptanlarim❤❤
Kaptanım kıyma bana kuş başı yapBana kaldınnn
Hedefine ulaşalımmm olurrr diyetten fırına kuşbaşı et yiyebilirsinAh ah çıtır olunca bizi bırakıp giden bir can kız gelmiş
Kaptanım kıyma bana kuş başı yap
Ben düz çektim ama o ters gönderiyor
Ha hay buğday tarlası alsak bile o buğdayları ihraç eder, kenarına ekmiş olduğumuz semizotlariyla kabaklariniza savaş açarız bizBen yokken yokluğumu aratmayan birinin burada olması beni ayrıca çok mutlu ediyoorr, iyi ki sen be @ozlemon
Bu fikir çok hoşuma gitti, özellikle haftasonu kaçamakları için önleyici olabilir.. Toplu etikette birazdan rica edeceğim kızlardan
Bu süreçte 3 gün kabak detoksu fena olmaz.. Yarın başlanabilir
Yarın
Biz kabak tarlası alalıö siz buğdayy
Çok teşekkür ederim kaptanım
Bir dahaki sefere beni etiketle şekerimöğünlerinda karbonhidratları biraz daha azaltmak tam süper olur, ayrıca öğün arası bir ara öğün ekleyebilirsin
Bir sonraki menüde beni etiketle canım, afiyet olsun
Menü harika afiyet olsun canımm.. Bombalar sadece bugünün kaçamagıdır.. Sonra detoksla devam
Mükemmel menü, afiyet olsun canım
Yumurta tereyaglı olmasaydı daha iyi olurdu sankibir de mercimek köfte ile sarmalar yan yana gelmemeliydi
Bu hafta bomba gibi geleceğine eminimm.. Kaliteli bir hafta olacak boool eksiliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?