Kaptanım sen bize dur diycen biz sana değilHedefine ulaşalımmm olurrr diyetten fırına kuşbaşı et yiyebilirsinaz zentinyağla firına ne güzel olur
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım81.5 güncel kilon diye not alıyorum.
Çıtır olamadim ki mecburiyetten gelemiyorumAh ah çıtır olunca bizi bırakıp giden bir can kız gelmiş
Kaptanım kıyma bana kuş başı yap
Ya eskiler bilir eskiden Dukan yapanlar karataycilar filan vardı. Diyeti icad edenden daha fazla bilgiye sahip olan sayfalar ne oldu onlara. Site kaldıramadı mı? Bulamıyorum
Bakalım neredeler ?Ya eskiler bilir eskiden Dukan yapanlar karataycilar filan vardı. Diyeti icad edenden daha fazla bilgiye sahip olan sayfalar ne oldu onlara. Site kaldıramadı mı? Bulamıyorum
Hahahahaha kuzu kusbaşı yiyilir diyette ondan dedim bak onu yiyebilirsin diyeKaptanım sen bize dur diycen biz sana değil
Benim 1 ay onceki kilomBen düz çektim ama o ters gönderiyor
Bakalım evdekilerden 2si hasta hala ve eşim ağır grip geçiriyor, umarım yarına iyileşir.Kaçamaklara dikkat edelim iyi tatiller şimdiden
Ben de Modern Love izliyorum. Hikayeleri çok etkileyici.24 diye yabancı bir dizi canım. Her saniyesi aksiyon, heyecan..
Günaydın canım kaptanımGünaydın
Araştırmam lazım. Etkileyici diyorsan tamamdırBen de Modern Love izliyorum. Hikayeleri çok etkileyici.
Thanks babyÇıtır olamadim ki mecburiyetten gelemiyorum
Diyet Yöntemleri ve Deneyimlerimiz
Uyguladığınız diyet yöntemleri nedir, gelin hep beraber deneyimlerimizi paylasalım...www.kadinlarkulubu.com
Yaa şimdi kaç. Ben kaç aydır 80 altına dusemedim (sanki çok çabaladım daBenim 1 ay onceki kilom
73.5 kuzum haftada 1bucuk 2 ye yakın veriyorum pazartesi gramına indigimde cuma günü tam vermis oluyorum az yiyorum kalorisi az olanlari tüketiyorum maydnonoz çorba iciyorum nebilim arada leslie yaptım baya baya simdi regliyim 2gundur yapmıyorum detox corba yapıyorumThanks baby
Yaa şimdi kaç. Ben kaç aydır 80 altına dusemedim (sanki çok çabaladım da)
Geçmiş olsun canım.Bakalım evdekilerden 2si hasta hala ve eşim ağır grip geçiriyor, umarım yarına iyileşir.
Afiyet olsun canım26 Mayıs Cuma
Sabah
1 fincan granül kahve
Öğle
Patates, biber kızartma(ödül oldu), 1 kase yoğurt, 1 zeytin, salatalık, yeşillik, 1 tb ekmek
Ara
1 hurma
Akşam
Biraz kıymalı yumurta, 1 tb ekm, yeşillik
Ara
2 kaşık yoğurtlu patates salatası(misafirlik vakası, ama oldukça azdı)
Su:2 lt
Adım:9121Elhan Jou
Bebe neysede adamlar bebeden daha cok ilgi bekliyolarBakalım evdekilerden 2si hasta hala ve eşim ağır grip geçiriyor, umarım yarına iyileşir.
Şimdi ananaslı yeşil çay aldım elime.73.5 kuzum haftada 1bucuk 2 ye yakın veriyorum pazartesi gramına indigimde cuma günü tam vermis oluyorum az yiyorum kalorisi az olanlari tüketiyorum maydnonoz çorba iciyorum nebilim arada leslie yaptım baya baya simdi regliyim 2gundur yapmıyorum detox corba yapıyorum
Sabah aç karna yağ yakacak şeyler iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?