Bende öyleydimm inan sonra baktım böyle olmuyo inan ben hayatımda spor etmemişimdirr ama artık baktım böyle olmuyo böyle bi yol çizdimm yapıp yapıp bozardım ama şuan artık öyle sıkılmışımkiii hicbirsey yiyesim yok hicbirsey canım cekmiyo yaniiŞimdi ananaslı yeşil çay aldım elime.
3 güne kadar sıvı diyeti yapmış biriyim ama hadi planlı bir diyet yapayım dediğimde sanki kıtlığa girecekmisim gibi oluyorum. Bide evde olduğum günler zor geçiyor. Bide şu içmiyorum bide spor yapmıyorum. Yine de zayıflamayı bekliyorum İste böyle
Günaydın güzellikGünaydınnn
Aynen vallahi, çocukları uyuttum. Sonrasına esimi masajla, yağla, kemik suyu yap, çayla.Bebe neysede adamlar bebeden daha cok ilgi bekliyolarhastayken
Gecmis olsun genede havalar pis buara carpıyo herkese
Hahahahha tamda tahmin ettiğim gibiAynen vallahi, çocukları uyuttum. Sonrasına esimi masajla, yağla, kemik suyu yap, çayla.
Biz evlendigimizde kendimize yetişkin bir çocuk evlat ediniyormuşuz koca moca hikâyeAynen vallahi, çocukları uyuttum. Sonrasına esimi masajla, yağla, kemik suyu yap, çayla.
Çok geçmiş olsun canımBakalım evdekilerden 2si hasta hala ve eşim ağır grip geçiriyor, umarım yarına iyileşir.
Günaydınn şekerimmGünaydinlarrrrr
Benim geçmişim daha derin ve daha karanlıkBende öyleydimm inan sonra baktım böyle olmuyo inan ben hayatımda spor etmemişimdirr ama artık baktım böyle olmuyo böyle bi yol çizdimm yapıp yapıp bozardım ama şuan artık öyle sıkılmışımkiii hicbirsey yiyesim yok hicbirsey canım cekmiyo yanii
Benim 12 aylık olcak kızım var oda sağolsun durmuyo 2 dk yemek yememi unutturuyo
Aksam 10oluyo uyuyorum yorgun düşüyorum epey
Bende senin gibi oturduğum yerde kilo vermeyi düşünüyordum hahahah nerde verenbak başarıyorum sende başarıcaksın 15dk leslie bile yeter sana ozaman daha fazla yapmak isticeksin
Bosver geçmişi şimdi yavvvBenim geçmişim daha derin ve daha karanlık
Neyse geçmişi arkada bırakıp önümüze bakalım inşallah
Sabah olması önemli değil sana gün aydı mı?
Sık sık depresyona girerim arada silkeleyin beni huu tüm ekip sizede sesleniyorumBosver geçmişi şimdi yavvvbak bombaa gibii geleceksinn inanıyorum sen yaparsın biz kadınlar güçlüyüzz yapmadığımız ve yapamadığımız birşey yok
Foto çektim dosya ekleyemiyormEvet adımların belgeli olacak kuzum.ben sabirliyimdir kahvalti yapmadan tartı bildirimini unutma bugün
Tatlım kadınlar kulübü indirdiysen oradan yüklenmiyor. Normal tarayıcıdan mi yüklüyorsun?Foto çektim dosya ekleyemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?