Canım yüz gram için sakın canını sıkma. Fazlasıyla gider . Önlemini alacaksın . Yalnız yeni maviş kaptanligindan olsa gerek bildirimini özel mesajla bana gondermen gerekti. Bir defasında ben de rakibime göndermiştim bayağı gülmüştük
Harikasın canım. Bunun üzerine 700 gr daha koyalim mi
Hiç sorun değilZaten paylaşılmayacak mıydı
ASkom normal dün yediklerinde 400 gram almıssın cumadan bugüne kadar gayet iyi korumussun yoksa cumadan beri hep yeseydin 600lere cıkardı sen 1bucuk günde tamamlarsınBenimkini güldürmedi kordişim
Cuma 61.2
Pazartesi 61.6
Fark +400
Jou
Kaptanım kusura bakma. Cumaya kadar çaresine bakacağım.
İnşallah kaptanim , bu hafta bir kilo eksiye göz koydum.ASkom normal dün yediklerinde 400 gram almıssın cumadan bugüne kadar gayet iyi korumussun yoksa cumadan beri hep yeseydin 600lere cıkardı sen 1bucuk günde tamamlarsın
Vereceksin eminimİnşallah kaptanim , bu hafta bir kilo eksiye göz koydum.
Cok geçmiş olsunDün Kızım ateşlendi hiçbişi yemedim tartılıp yazıcam ilk fırsatta. Ağzında yara çıktı hiçbişi yemiyor alt üst oldu düzenimiz
Geçmiş olsun. Hemen bir hekim görsün çocuğunuzu. Ağız yarası için tedavi edilsin. Sen de çocuk da çok yipranirsin.Dün Kızım ateşlendi hiçbişi yemedim tartılıp yazıcam ilk fırsatta. Ağzında yara çıktı hiçbişi yemiyor alt üst oldu düzenimiz
Canım yüz gram için sakın canını sıkma. Fazlasıyla gider . Önlemini alacaksın . Yalnız yeni maviş kaptanligindan olsa gerek bildirimini özel mesajla bana gondermen gerekti. Bir defasında ben de rakibime göndermiştim bayağı gülmüştükpastelfit imle
Ama siz bal mısınız yaa, hem rakip hem motivasyon kaynaklarımm
Ama 100 gramda birsey yokk yanii o yarına hemen yok olurrr cok da güzel korumussun formunu
Cumaya kadar fazlasıyla verirsin sennBenimkini güldürmedi kordişim
Cuma 61.2
Pazartesi 61.6
Fark +400
Jou
Kaptanım kusura bakma. Cumaya kadar çaresine bakacağım.
Teşekkür ederimCok geçmiş olsun
Teşekkür ederim ateş devam ederse götürcem biraz süt içti şimdi tartıldımGeçmiş olsun. Hemen bir hekim görsün çocuğunuzu. Ağız yarası için tedavi edilsin. Sen de çocuk da çok yiyipranirsin.
Çok geçmiş olsun canım çabucak toparlar inşallah kuzucukDün Kızım ateşlendi hiçbişi yemedim tartılıp yazıcam ilk fırsatta. Ağzında yara çıktı hiçbişi yemiyor alt üst oldu düzenimiz
Hırka da etkili olmuştur.. Kızın iyileşsinde toparlarsın cumaya kadarTeşekkür ederim
Teşekkür ederim ateş devam ederse götürcem biraz süt içti şimdi tartıldım
Cuma: 63.3
Pazartesi: 63.5
Dün yediklerimden galiba bir de hırkamı çıkarmadım aceleyle tartılcam diye inşallah ondandır
ZAten üstümüz ağır olunca fazla çıkar tartıda oyüzden bazen ben cıkarıyorum pijamamıTeşekkür ederim
Teşekkür ederim ateş devam ederse götürcem biraz süt içti şimdi tartıldım
Cuma: 63.3
Pazartesi: 63.5
Dün yediklerimden galiba bir de hırkamı çıkarmadım aceleyle tartılcam diye inşallah ondandır
Ne güzel ballı limon olduk
ellerine sağlık kaptanımKırmızı kaptanımJou
Mavi kaptanımFirstLady_
Yarın bildirimlerinizi tarih ve nickli özel mesajla saat 12.00' ye kadar bildirmenizi rica ediyorum.
Yarışmacı arkadaşlar kontrol tartı bildirimlerinizde fotoğraf şartımız yoktur. Sizler de aynı saate kadar bildirirseniz sevinirim.
Masterfit Yarışması 71.Etap 26.05 29.05 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou Kaptan 73.5 @Mina45 90.9 @Lavinia_98 71.5 @Mavikus_ 69.0 İzinli @Cookiie 82.95 Jasminium84 62.45 @Kevssooo 79.6 @Meryem1306 85.5 Elhan 71.2 @Mthn83 81.5 Mavi Takim FirstLady_ Kaptan 63.6 @ozlemon 74.7 @MAKE UP_ 63.5 @menekse_kokusu 70.3 @suspushanimcim 70.0 @Tesnim1903 75.1 @askrhpozitif 86.5 @Kinoalihatun 85.5 FitVenus 63.3
çok geçmiş olsunDün Kızım ateşlendi hiçbişi yemedim tartılıp yazıcam ilk fırsatta. Ağzında yara çıktı hiçbişi yemiyor alt üst oldu düzenimiz
Aslında hırkamın olduğunu fotoyu atarken farkettim, hızlıca bişiler atıştırdığım için de geri tartıya dönemedim. Hırka 200 gr hatta daha fazladırZAten üstümüz ağır olunca fazla çıkar tartıda oyüzden bazen ben cıkarıyorum pijamamı
Diyete ilk basladigim yıllarda o zaman cuma takımları vardı kıyasıya mücadele ederdik. Kolumdaki saati, saçimdaki tokalari çikarirdimAslında hırkamın olduğunu fotoyu atarken farkettim, hızlıca bişiler atıştırdığım için de geri tartıya dönemedim. Hırka 200 gr hatta daha fazladırdua edelim kızımla tartılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?