Hahahaha bencede benimkide eli durmuyo eli degecek illaa canım çıkıyo tartana kadarAslında hırkamın olduğunu fotoyu atarken farkettim, hızlıca bişiler atıştırdığım için de geri tartıya dönemedim. Hırka 200 gr hatta daha fazladırdua edelim kızımla tartılmadım
Evren mesaj gönderiyor silahlanmam içinCumaya kadar fazlasıyla verirsin senn
Çok geçmiş olsun çocuğun hastalığı çok zorDün Kızım ateşlendi hiçbişi yemedim tartılıp yazıcam ilk fırsatta. Ağzında yara çıktı hiçbişi yemiyor alt üst oldu düzenimiz
KesinlikleNe güzel ballı limon olduk
Şifa verir tüm kalplere , soğuk algınlığına da iyi geliriz
Bugun öyle yapcmCanoo altını pijamanı çıkar donla tartbenim geçen eşofman fazla göstermişti çıkardım dahada düştü ayy kızımdada bana bakıyodu bu karı napıyo
Evet evet oLavinciğiiim bu yoğurt kürü dediğin akşamları yoğurda zerdeçal vs kattığımız mı acep
Hayır yok tarla sana emanet bir kaç günlüğüneEvren mesaj gönderiyor silahlanmam içinkabak tarlanizda bugün bekçi falan var mı
Bekliyoruz seni tartı bildirimi yap hadeeeeeeeeeVallahi yarın başlıyorumbugün seçim gerginliği ile son (inşallah) magnoliamı yedim
Ahh keşkeHarikasın canım. Bunun üzerine 700 gr daha koyalim mi
Yap bakemmmBugun öyle yapcm
Teşekkür ederim evet konuşamıyor derdini söyleyemiyor çok masumlarÇok geçmiş olsun çocuğun hastalığı çok zor
Bence sabitsin artın hiç yok
İki gunde gider eksin canını sıkma bazen tartılarda dogruyu çıkarmıyor netBenimkini güldürmedi kordişim
Cuma 61.2
Pazartesi 61.6
Fark +400
Jou
Kaptanım kusura bakma. Cumaya kadar çaresine bakacağım.
Çok geçmiş olsunDün Kızım ateşlendi hiçbişi yemedim tartılıp yazıcam ilk fırsatta. Ağzında yara çıktı hiçbişi yemiyor alt üst oldu düzenimiz
Benimde gözüm 6 larda yaaAhh keşkeama çok zor.. ama 6 lari Bi görsem daha iyi motive olurum. Bugün kan verdim insülin değerlerim için bakalım ne durumdalar
69.9 bile olsa sevineceğimBenimde gözüm 6 larda yaa
Önümüzde 4 gün var sıkı tutarsak güzel sonuçlar alabilirizEki Görüntüle 3254082
Sabitim Cuma ile aynı.
Dün düğüne gittik ev sahibimizin kisäzi idi evlenen. Kizimdan katlanacak 2 yk Kavurma da yedim 19.30 du
Spor da yapamadım şu 3 gündür hastaliktan ev isinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?