Hafta sonları benim yoğun geciyor canım girip okusamda yazma fırsatım olmuyor çocukları kursa getir götür hafta içi eşim evdem çalıştığı için temizlikte hafta sonuna kalıyor gezmelerde derkenAfiyet olsun canım geç te olsa seni aramızda gördüğüme sevindim
Benimde sabit bugünlükMina45
@Jasminium84
Childdevelopment
@Meryem1306
@MAKE UP_
askrhpozitif
@Tesnim1903
Bildirimlerinizi bekliyorum canlar.Gözümden kactiysa hatırlatın lütfen.
Haklısın canım ama sadece menü bildirebilirsek ne mutluHafta sonları benim yoğun geciyor canım girip okusamda yazma fırsatım olmuyor çocukları kursa getir götür hafta içi eşim evdem çalıştığı için temizlikte hafta sonuna kalıyor gezmelerde derken
Yok hayır sıvı diyeti yapmıyorum ama keşke yapabilsem :) yavaş yavaş ona da geçeceğim insallah henüz geçiş asamasindayimSıvı diyeti mi yapıyorsun? O yorgunluğa az yemissin gerçekten
Dün coook yorgundum o yüzden hiç geçmiş yapmamisim. Hatta menü bildirmedim sanmıştım sabah.
Bugün tartım 80.4
Güzel gitmiş maşallah bana
Sıvı diyeti işe yarıyormu ciddenYok hayır sıvı diyeti yapmıyorum ama keşke yapabilsem :) yavaş yavaş ona da geçeceğim insallah henüz geçiş asamasindayim
Tek turla olmuyo 2 turda zor geliyor başka yerde yapcam yürüyürüşü bazen daha uzun yollardaBende attıkça atmak istiyodumm kızzz 6binde bi duruyordum sonra hadii birazdaha diyodum bitiriyodum
Annene gidip gelmek bile yürüyüş cano
Oyle de yap şahane olurrTek turla olmuyo 2 turda zor geliyor başka yerde yapcam yürüyürüşü bazen daha uzun yollarda
Hoş geldin Tempus.Selam kızlar. Kimler var kimler yok bi bakayım dedim
Yok kuzum _ bu işaret olunca anlamadım ben. Eksi 1 kilosun di mi tebrik ederimCordelia tartı resmimi koyuyoruz artık pazartesi günleri de
300 gram cumadan bugüne gayet iyi
Seçim sonrası öğretmenler okula gitmeyince pazartesi değilmiş gibi geliyor insanaBugün pazar da benim mi haberim yok
Harikaa vallahaa uyutup çıkmak kızın kaçaylıkk rahat çıktığına göreBu hafta her gün yürüyüş planlıyorum bakalım. Havalar da güzel artik bol bol dışarı çıkıp yürürüm. Bugün kızımı uyutup tek çıktım. Hızlı tempo koşar adımlarla 40 dk yürüdüm geldim.Bi de üstüne duş, iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?