- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ay yapayim bigün varmı bildiğin yaptığın liste
Canım maydanoz suyu iç söktürürVallahi canım bu regl olamama durumu beni zorluyoro yüzden daha sıkı sarılmam gerek onu anladım
Tamam beybimm bakalumMaalesef ben doğaçlama takılıyorum:) keşke olsa
Gerçekten mi deneyeyim bakalımCanım maydanoz suyu iç söktürür
Tarçınlı şeyler de içme bak o geciktiriyo baya geçen tarçınlı türk kahvesi iciyodum gecikti ama aklıma gelmemişti sonra dank etti bıraktım 3 gun sonra oldum şu sabahları zencefilli su bilmem ne icmekten söktü herhaldeGerçekten mi deneyeyim bakalım
afiyet olsun sana daaAfiyet olsun menekşem. Tesadüfe bak bugün ben de tavuklu bulgur pilavı yaptım.ara olarak fındık da vardi
Teşekkür ederim. Aslında ögle yemeği olarak yedim ama akşam yemeye fırsat olmadı Bi de bulgur tok tutmuştu acıkınca yulaf deneyim dedim ama sevmedim.. yoğurtlu da deneyim Bi ara. Ama yulaf doku olarak da rahatsız etti beni. Biraz ara veririm.Menü harika ama akşam yemeğini çok erken yemişsin sanki.Afiyet olsun canım☺Sütlü denemedim ama yoğurtlu meyveli yulaf lapasını denedim, seviyorum. Bir de öyle dene istersen
Vallahi ben sabah başlıyorum zencefilli suyaTarçınlı şeyler de içme bak o geciktiriyo baya geçen tarçınlı türk kahvesi iciyodum gecikti ama aklıma gelmemidti sonra dank etti bıraktım 3 gun sonra oldum şu sabahalrı zencefilli su bilmem ne icmekten söktü herhalde
Harikaaa smothie makine alcaktım gecen yıllarda cok pisman oldum şimdi çok işime yarardıVallahi ben sabah başlıyorum zencefilli suyaokuldan gelince de maydonoz suyu hem de ödem gider
vallahi ben de sepete ekleyip ekleyip çıkarıyorumHarikaaa smothie makine alcaktım gecen yıllarda cok pisman oldum şimdi çok işime yarardı
Ben bir ara kahvaltılarımda tercih ediyordum, iyi ki almışım dediğim makinelerdenHarikaaa smothie makine alcaktım gecen yıllarda cok pisman oldum şimdi çok işime yarardı
Kesinlikle almalısınvallahi ben de sepete ekleyip ekleyip çıkarıyorumneyse bi kararsız kaldım işe yaramaz gibi ama alıcam bu sefer
Iyi aklına soktumm heee iç içBen bir ara kahvaltılarımda tercih ediyordum, iyi ki almışım dediğim makinelerdenYarın smothie içeyim çok oldu yapmayalı
Pahalandı yavvvallahi ben de sepete ekleyip ekleyip çıkarıyorumneyse bi kararsız kaldım işe yaramazsa diye düşündüm ama alıcam bu sefer
Çıkma canım. Ben sahilden yarın resim atarım. 5 tane minnak yavru kedi var. 5-6 haftalik. Onlara bakıyoruz. Anneleri ortada yok. Burası iyi hava guzel orada da düzelir inşallahMuhteşem kordiş
Adımlar harika. Bizim bura fırtınalı yağmur gökgürültüsü çok korkutuyor. Dışarı adım atamadım.
Olabilir aslinda her ay bir kaptan secebilirizBunca zamandır bizim için nelere katlanmişsin daha iyi anlıyorum. Gözümü kapatınca zihnimde rakamlar geçit töreni yapıyor.Aslında iki üç haftada bir birini vekaleten kaptan mi yapsak
Yaaa evet iki tane arasında kaldım ben o yüzden de alamadım. Birinin iki tane kabı var ama diğerinin iki katından bile fazla o yüzden bilemedimPahalandı yavv
Ayni benvallahi ben de sepete ekleyip ekleyip çıkarıyorumneyse bi kararsız kaldım işe yaramazsa diye düşündüm ama alıcam bu sefer
4 sene önce 99 TL'ye almıştım.. Her şey gibi o da nasiplenmiş pahalılıktanPahalandı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?