- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Canımmm teşekkür ederimm❤❤❤Canım benimm sizlerde varsinızz benide sizlerde motive ediyorsunuz kuzumvallahaa aklim burda oluyo merak ediyorum neler yenmiş neler içilmiş herşey yolundamı diyet hepimiz cok zor bi süreç ama herzaman güçlüyüzdür ve herzaman başarırızz başarmadığımız tek birşey yok olamaz yanii
Alırımmmseninle yarışmak güzel daha yeni başlıyor cuma ya daha var
Kaptoşumm
Cok iyi yaptın.Teşekkür ederim canim iyiyim nasılsın isten erken geldim yorgunum bi sizlere bakayim dedim
Bunca zamandır bizim için nelere katlanmişsin daha iyi anlıyorum. Gözümü kapatınca zihnimde rakamlar geçit töreni yapıyor.Iyi yapmissin Elhoşumm eksik bildirimlere yapacak birsey yok
Muhteşem kordişCok iyi yaptın.Ben de çok yorgunum onun dışında iyiyim kaptanım
Seni vururummmCanımmm teşekkür ederimm❤❤❤
Amaaa
şu an maviş takım kaptanı olarak gerekeni yapıp geçeceğiz sizi hih
Emeğine sağlık canımBunca zamandır bizim için nelere katlanmişsin daha iyi anlıyorum. Gözümü kapatınca zihnimde rakamlar geçit töreni yapıyor.Aslında iki üç haftada bir birini vekaleten kaptan mi yapsak
19 aylık, eşim evdeydi tabi . Ama ben gelene kadar uyanmamisti Allah'tanHarikaa vallahaa uyutup çıkmak kızın kaçaylıkk rahat çıktığına göre
KorkmiremmmSeni vururummm
Seni kalbimde götürüyorumGüle güle git çiçeğim, mutlu ol oralarda
Eeeyyyyy uzahh duuyyyy beeeydeeennnnKorkmiremmmSana Seda Sayan'dan kokulu öpücükler kapto
Yaaaa tospiikk helee iyi fikirmis aklıma gelseydi bende öyle ederdim site icerisinde spor salonu var ama inemiyorum insemde kızım durmuyo heryere elliyo19 aylık, eşim evdeydi tabi . Ama ben gelene kadar uyanmamisti Allah'tan
Akşam akşam çok güldük neyse menümü yazayım beennEeeyyyyy uzahh duuyyyy beeeydeeennnn
Benimde gecikti sana laflamaktannAkşam akşam çok güldük neyse menümü yazayım beenn
Ellerine sağlık canım. Emegine sağlıkRica ederim kaptanım.Eksikler var ne yapacağımı bilemedim. Bu şekilde transfere açtım ama bayağı geç olmuştu kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?