Seni etiketlemeleri açısından kolaylık olsun diye düşündüm.mavileride et diye demistim hahah onları ederdim kiz
Olsun kuzum bende öyleyimdir muhtemelenOy oy 68 - 70 arası bir yerdeyim şu an canım ya
Hem de ne kadar çok..Yeni kişiler görüyorum
AdanalıOlsun kuzum bende öyleyimdir muhtemelen
Ama veririz kız korksun kilolar bizden
Yoğurt kürümü yaptım yedim şimdi
Afiyet olsun güzelim ben de aldım yoğurt ama şimdi canım istemedi birazdan basen hareketi yapıcamOlsun kuzum bende öyleyimdir muhtemelen
Ben de şuan chia tohumlu pulbiber limon ettim yedimOlsun kuzum bende öyleyimdir muhtemelen
Oh oh maşallah eriyelim hepimizHem de ne kadar çok..
Yarında meşhur pilates ime başlayayımAfiyet olsun güzelim ben de aldım yoğurt ama şimdi canım istemedi birazdan basen hareketi yapıcam
Afiyet olsunBen de şuan chia tohumlu pulbiber limon ettim yedim
Evet nerden anladınYarında meşhur pilates ime başlayayım
Afiyet olsun
Karadenizli misin
Başlayalım bebişimYarında meşhur pilates ime başlayayım
Afiyet olsun
Karadenizli misin
EEe tamam karadenizle ne ilgisi var dı kız hahaYukardaki mesajda yoğurt ettim dedin ya
Hahah tamam aşkoommSeni etiketlemeleri açısından kolaylık olsun diye düşündüm.bu mesajı gören maviler elco kaptan olduğunu görürler endiselenme tatlım.
Eltim de Karadenizli o da yemek yaptım ya da hazırladım demez yemet ettim filan der o yüzdenEEe tamam karadenizle ne ilgisi var dı kız haha
Hahahaha evettt rizeliyim kuşumEltim de Karadenizli o da yemek yaptım ya da hazırladım demez yemet ettim filan der o yüzden
Neresinden guuAaaa o da
Ay nerede ben elcooomHahahah ablaaa deme gııı ben ben jou elcooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?