Forum seçeneklerinden bu kutucuğu isaretle o zaman göreceksin fesangimAltta ne yazıyor ki bende gözükmüyor milletin kilosu. Bir ayar yapmak lazımdı ama ne unuttum
Yediklerimizle yüzleşmek kadar etkili bir yöntem yok fesangim. Ne güzel bir karar verdin.Cuma günü kilo bildireyim takımlara girerim canımElhan
Güle güle kullan canooPeofilimde guzel olduu tamamdırr icimde yaglae eridi vollaheee bilen beni böyle bilsin buralardadeğişmem askom
Napiyosun askokuşkomGüle güle kullan canoo
Aramıza acan olarak girmediğini nereden bileyimElhan ablamm toplu etiketi bidaha atarmısın beni elcoo olan ı jou olarak bilsinler baska biri degelim yani
Hahahah ablaaa deme gııı ben ben jou elcoooAramıza acan olarak girmediğini nereden bileyimelco olduğunu kanitla
Cuma günü abart tatlım hiç sıkıntı yok. Tartidan sonra amaCuma dme bana cuma günü abartıyorumşimdi 3 kasik yogurt yedim karnım gurulduyor açlıktan
Tamam biricikim cuma ne olursa olsun üzülmek yokYediklerimizle yüzleşmek kadar etkili bir yöntem yok fesangim. Ne güzel bir karar verdin.Cuma günü kilo bildirimini bekliyoruz. Her ne olursa hiç moralini bozma. Üçlü rakamlarla başlayıp başaranlar var. Bizim neyimiz eksik
Tvye bakınıyorum öyle belim kopuyo regl gelcek anlaşıldıNapiyosun askokuşkom
Tamam canım yaptım şimdi çooook teşekkürlerForum seçeneklerinden bu kutucuğu isaretle o zaman göreceksin fesangim
Geçmiş olsun kukicim.Tvye bakınıyorum öyle belim kopuyo regl gelcek anlaşıldı
Yeni kişiler görüyorumKırmızı takım
Jou kendileri kaptanımız oluyor
Elhan
Mina45
Lavinia_98
Mavikus_
Cookiie
Jasminium84
Childdevelopment
M Meryem1306
Elifffimmm sana da iyi akşamlarIyi akşamlar
Kırmızı takım
Jou kendileri kaptanımız oluyor
Elhan
Mina45
Lavinia_98
Mavikus_
Cookiie
Jasminium84
Childdevelopment
M Meryem1306
Offf beni bitti vallaha yaTvye bakınıyorum öyle belim kopuyo regl gelcek anlaşıldı
İyi akşamlar ben de bir selam vereyim dedim nasılsınız ?Iyi akşamlar
İyi akşamlarİyi akşamlar ben de bir selam vereyim dedim nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?