Ya bende tam bunu düşünüyordum 6 seans da hiç İncelme olmadı mıAranızda g5 yaptırıp faydasını gören oldu mu? Ben 6 seans yaptırdım ama diyetsiz olduğu için bir şey anlamadım. 6 seansım kaldı
Iyi akşamlar canim iyiyim sen nasılsınİyi akşamlar ben de bir selam vereyim dedim nasılsınız ?
Canım kuzum sen nerdesinIyi akşamlar canim iyiyim sen nasılsın
Çalışıyorum canim buraya vakit bulamıyorum arada bi selam verip kayboluyorumCanım kuzum sen nerdesinsayfaya geldim ama seni göremedim
Yaaaa muhteşem kolay gelsin canım o zamanÇalışıyorum canim buraya vakit bulamıyorum arada bi selam verip kayboluyorum
Teşekkür ederim canimYaaaa muhteşem kolay gelsin canım o zaman
Canım ince uzun dilimledim attım makinaya kizarttim. Yoğurda kattım baharatla birlikte yedim. Öyle sos filan yapmadım. Eğer istersen tavada sos yapıp katabilirsin. Ben biraz kizarttim. Kizartmazsan tavandaki gibi yumuşak olur. Benimkiler biraz ince kaldiAfiyet olsun canım
Airfryda kabak spagetti nasıl oldu
Andulasyon ne ilk kez duydum.G5 nedir andulasyon mu
Ben eve cihaz aldım ama bı basına gecemiyorum. Kendi kendime yapamıyorum. Birinin yapması gerekiyorAranızda g5 yaptırıp faydasını gören oldu mu? Ben 6 seans yaptırdım ama diyetsiz olduğu için bir şey anlamadım. 6 seansım kaldı
Canım tartım olmadığı için kiloyu bilemiyorum. Diyet ve bol su ile mutlaka işe yarıyordur ama işte ben salak olduğum için masajdan çıkıp tatlı yiyordumYa bende tam bunu düşünüyordum 6 seans da hiç İncelme olmadı mı
Bir de kilo aldın mı yoksa aynı kiloda mı seyretti
Burdayım beybimmKızlaaar bugün çok yoğundum anca girebiliyorum
Menümü yazayım
Kahvaltı 11.30
Domates salatalık iki dilim peynirli börek 4-5 zeytin
Eki Görüntüle 3255078
2. Öğün
1 tabak dolusu sarma ama sarmamın bütün iç harcında sadece 3 kaşık bulgur var ilave yağ yok diyet olsun diye tamamen kıymalı yoğurt ve salata
Eki Görüntüle 3255079
Su 2 litre
Ama yürüyüş yok Ankara’yı biliyorsunuz kaç gündür sular seller götürüyor
Zipzip- Elhan elco etiketlenmiyor neden acaba
Benim evde masaj aleti ve at kılı fırçası var ama kendim yapamıyorum aynenBen eve cihaz aldım ama bı basına gecemiyorum. Kendi kendime yapamıyorum. Birinin yapması gerekiyor
Afiyet olsunn, sarmalar her ne kadar diyet olsa da beni benden aldı missKızlaaar bugün çok yoğundum anca girebiliyorum
Menümü yazayım
Kahvaltı 11.30
Domates salatalık iki dilim peynirli börek 4-5 zeytin
Eki Görüntüle 3255078
2. Öğün
1 tabak dolusu sarma ama sarmamın bütün iç harcında sadece 3 kaşık bulgur var ilave yağ yok diyet olsun diye tamamen kıymalı yoğurt ve salata
Eki Görüntüle 3255079
Su 2 litre
Ama yürüyüş yok Ankara’yı biliyorsunuz kaç gündür sular seller götürüyor
Zipzip- Elhan elco etiketlenmiyor neden acaba
Kııız o ne öyle pek bi tarz olmuşsun vallahiBurdayım beybimm
Güzel menuler afiyet olsun
Sağol canım benim ama tadı diğer sarma gibi güzel değilAfiyet olsunn, sarmalar her ne kadar diyet olsa da beni benden aldı misselco jou olmuş
Vücut inceltme cihazı gibi bir şey. G5 ile aynı işlev olsa gerek.Andulasyon ne ilk kez duydum.
Selülit masaji diyeyim
Canım benim dediğim tam incelme değil de selülit giderici ve sıklaştırıcıVücut inceltme cihazı gibi bir şey. G5 ile aynı işlev olsa gerek.
Tarıfi alabilirmiyim neymiş bu kırmızı su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?