- 25 Ağustos 2019
- 62.134
- 118.846
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi gidiyorsun kaptoo vallaha gözüm korktu cuma beni geçiyorsun bide
Afiyet olsun maviş kaptanım.
Bence iyi degıl tartı eksilmiyor hiçIyi gidiyorsun kaptoo vallaha gözüm korktu cuma beni geçiyorsun bide![]()
Tesekkür ederim kaptanımmAfiyet olsun maviş kaptanım.![]()
elhanımVakit bulursan paylastigim videoyu izle canım. Yumurtanın üzerine kimyon, karabiber ekle diyor. Muzun üzerine tarçın veya süte tarçın gibi ayrıntılar var.
Deme gııı bakıyormusun benimkide biara kaçgündür durdu ama dünden beri bakmadım dahaBence iyi degıl tartı eksilmiyor hiç![]()
Amin canım benimmmJou
![]()
FirstLady_
Yavrularınızın doğum günü kutlu olsun kaptaniçeleriiiimallah sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin
![]()
Tatlım ben teşekkür ederim. Vekaleten kaptanmisim gibi duruyorum ama ben kaptan değilim.Tesekkür ederim kaptanımm![]()
Afiyet olsun canım31 mayıs menüsü
Sabah
1 dilim garip ekmek
2 ceviz
Yarım dilim süzme peynir
2 çeri domates
Ara
2 erik
Akşam
4 köfte
1 dilim garip ekmek
1 salatalık yarım köz domates
Bir kase yoğurt
Yarım kase mantı![]()
İyi geceler kaptanım.Iyi akşamlar![]()
![]()
Zamanla her şey düzelecek. Yarın ne yiyeceğine karar verip onun dışında bir şey yemecegim demelisin kevsocum.Kızlar ya nasil istikrar sağlıyorsunuz asla ama asla yapamıyorum
Teşekkür ederim biricikimAfiyet olsun canımBugün izledigim bir doktor yeşil erik, marul , salatalıgi sınırsız yiyebilirsiniz diyordu iki erik az yemişin
Garip ekmeğin tadı nasıl güzel mi merak ettim.
Menun güzel ama az olmuş o yüzden mantı yemişsin o kadar şeyle doymaman çok normal.
Ekmeğin içeriği çok saglikliymiş pekmezi kızarsın diye mi sürdüler naptilar . Onunla sandviç , tost yapabilirsin. Domates, peynir, marul harika olur. İki teneffüse ayır eskiden öyle yapardın. Mantı oğlundan kaldıysa bayağı az porsiyondur hiç üzülme.Teşekkür ederim biricikim
Garip ekmek ekşi mayalı ve siyez unlu. Ama çok pekmez kokusu geliyor, tadı ehh fena değil yenir. Evet sabah kahvaltısını bir teneffüse sığdırmak için az yiyorum ne yazık ki. Mantı oğlumdan kaldı yemesem daha iyiydi ama neyse![]()
Yarin 1 günlük salatalik diyeti yapacağım sadece salatalık yoğurt bakalmZamanla her şey düzelecek. Yarın ne yiyeceğine karar verip onun dışında bir şey yemecegim demelisin kevsocum.