Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Deme gııı bakıyormusun benimkide biara kaçgündür durdu ama dünden beri bakmadım daha
Bende 2 gün önce bakmıstım değişen bir şey yoktu bugün baktım bir miktar eksilmiş görünüyorum bilemedim🥲
Tatlım ben teşekkür ederim. Vekaleten kaptanmisim gibi duruyorum ama ben kaptan değilim. :KK60:
Şimdiki duruma göre hitap etmiştim:KK60:
Selamm
İki elma yedim az önce 1 saat arayla
Benim mesai daha uzun sabah 8 e kadar .
midem geçmişti ama geçirdi açlığı
Kiiizz
Önceden olsa abur cubur tıkınırdım
Neden 1 ayda 6 kilo aldığım belli oldu1😁
1 saat arayla 2 elma yersin çok normal.. Çünkü sadece elma yemeknkarın doyurmaz yanına kuruyemişte eklemelisin😍
Ben bu hafta artıyla geliyorum bu sabah +200 gördüm neden? Çünkü metabolizmam çalışmıyo :ruh:

Çok mutsuzum bırakabilirim eksi görmeyince bütün motivasyonum gidiyo :KK43: gerçi reglime 6 gün kaldı onunda etkisi vardır diye düşünüyorum ama:olamaz:
Hayır sakın haa, çok iyi gidiyorsun belki de direnç kilondasındır.. O seni değil sen onu kır.. Lütfen motivasyonunu düşürme:KK20:

Bende 2 gün önce bakmıstım değişen bir şey yoktu bugün baktım bir miktar eksilmiş görünüyorum bilemedim🥲

Şimdiki duruma göre hitap etmiştim:KK60:

1 saat arayla 2 elma yersin çok normal.. Çünkü sadece elma yemeknkarın doyurmaz yanına kuruyemişte eklemelisin😍

Hayır sakın haa, çok iyi gidiyorsun belki de direnç kilondasındır.. O seni değil sen onu kır.. Lütfen motivasyonunu düşürme:KK20:
Haklı olabilme ihtimalin yüksek :(

Back
X