Çok şükür.
Dolunay yaklaştığı için kilo vermede sıkıntı yaşıyoruz. Dikkat ettiğin zamanların eksisi bence tartıya yansımadı . Yağ hücrelerinin içi boşaldi yerine su doldu. Birkaç güne onlar gidecek.Ama yani kaç gündür dikkat ediyorum bir gram mı gitmez? Eski tartımda hala 67.3tü, yenisinde 67.15neyse devam edelim bakalım
Normalde katılamayacaktım önümüzdeki hafta için ama eksileri görünce motive oldumÇok şükür.
Tebrikler kaptanım. Menekşekokulunun dediği gibi sen çok daha güzel eksiler getirirdin. Önümüzdeki hafta bir şeyler yaparsın artık
Kampta bol bol mangal yapın. Doğa yürüyüşü bol oksijen metabolizmana çok iyi gelir. Abur cubura dadanmazsan bu kamp avantaj bile olabilir canım. Önümüzdeki hafta listede olacak mısın?Normalde katılamayacaktım önümüzdeki hafta için ama eksileri görünce motive oldumFakat haftasonu kampa gideceğim sesim cıkmayabilir
Hay yaşaDolunay yaklaştığı için kilo vermede sıkıntı yaşıyoruz. Dikkat ettiğin zamanların eksisi bence tartıya yansımadı . Yağ hücrelerinin içi boşaldi yerine su doldu. Birkaç güne onlar gidecek.
Tebrikler
Evet olacağımKampta bol bol mangal yapın. Doğa yürüyüşü bol oksijen metabolizmana çok iyi gelir. Abur cubura dadanmazsan bu kamp avantaj bile olabilir canım. Önümüzdeki hafta listede olacak mısın?
Kamp menüleri tam diyetlikkkKampta bol bol mangal yapın. Doğa yürüyüşü bol oksijen metabolizmana çok iyi gelir. Abur cubura dadanmazsan bu kamp avantaj bile olabilir canım. Önümüzdeki hafta listede olacak mısın?
Harikasınnnn, 6 lı rakamlara çok az kaldı
maşallahh.. gümbür gümbür geliyorsun
Trendden 333 buldum ama ya 180 ni nerde buldunKız çok ucuz 180 tl almak lazım vallahı
Aayyy çok iyiii
Ooo maşallah
Harikasın kaptanım
Harikasın kaptoo tebrik ederimm
Maşallah küçük rakamları olan biri için 2.5 kg büyük bir eksi. Tebrik ederim. Ayrıca çok sağlıklıKızlar ben buraya geleli neredeyse 1 ay olacak.. 5 mayısta başlamısımVe sonuç çok iyi 65.4 ile başladım şu an 62.9 um 2.5 kg vermişim sizlerle, sonuç mükemmel teşekkür ederim canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?