Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ama yani kaç gündür dikkat ediyorum bir gram mı gitmez? Eski tartımda hala 67.3tü, yenisinde 67.15 neyse devam edelim bakalım
Dolunay yaklaştığı için kilo vermede sıkıntı yaşıyoruz. Dikkat ettiğin zamanların eksisi bence tartıya yansımadı . Yağ hücrelerinin içi boşaldi yerine su doldu. Birkaç güne onlar gidecek.

Çok şükür.
Tebrikler kaptanım. Menekşekokulunun dediği gibi sen çok daha güzel eksiler getirirdin. Önümüzdeki hafta bir şeyler yaparsın artık
Normalde katılamayacaktım önümüzdeki hafta için ama eksileri görünce motive oldum Fakat haftasonu kampa gideceğim sesim cıkmayabilir

Normalde katılamayacaktım önümüzdeki hafta için ama eksileri görünce motive oldum Fakat haftasonu kampa gideceğim sesim cıkmayabilir
Kampta bol bol mangal yapın. Doğa yürüyüşü bol oksijen metabolizmana çok iyi gelir. Abur cubura dadanmazsan bu kamp avantaj bile olabilir canım. Önümüzdeki hafta listede olacak mısın?

Size günaydınn
Ben hiç uyumadım ki :))
Şimdi çıktım işten yuruyusteyjm
Pazar günü başlamıştım
65.45 kg
Bu hafta şiştim ödemden 67lere kadar
Bugünden itibaren inmeye başladım
65.95
Fark +500 gr
Yediğim bütün cipsler çikolatalar kısmen de olsa temizlendi hissediyorum
İyi ki katılmışım aranıza yoksa bu motivasyonu bulamayabilirdim

Eklentiler

• 20230602_090010.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ben buraya geleli neredeyse 1 ay olacak.. 5 mayısta başlamısım Ve sonuç çok iyi 65.4 ile başladım şu an 62.9 um 2.5 kg vermişim sizlerle, sonuç mükemmel teşekkür ederim canlarrr
Maşallah küçük rakamları olan biri için 2.5 kg büyük bir eksi. Tebrik ederim. Ayrıca çok sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…