Birlikte keşfedeceğiz inşallah.Tamam tatlım
Bende daha ne gariplikler var zamanla taniyacaksiniz :))
Gençliğine ve metabolizmana güveniyorum. Perşembeler bizim için çok tehlikeli canım. Önümüzdeki hafta önlem alacağız inşallah. Gün içinde ben de daha dikkatli olacağım bundan sonra. Saat başi kontrol artık.Pasta çok inceydi gerçektenama bugün cips ve bitter de yediğim için fazla geldi..
Bide telefona bağlanıyo blututlu gibi ondan bende istiyorum ama kocamı ikna edemeyrum evde var diyo
E daha neEvet o böreği yemek için kahvaltıdan sonra bir şey yemedim :)
Çok tesekurlerrr canım benim almayı kafama koydumMercimek gibi önden İslama filanda yok
Benim arzum. Diyetisyene gittiğim dönem onunki ile aynı çıkıyordu
Harikasın inanki unutmuşum bunlarıAfiyet olsun lavişim.sabah kahvaltısında yumurtanın adetini peynirin miktarını biraz artirabilirsin. Ekmeğin bir diliminin yerine de ceviz veya badem koysaydin acıkma sureni uzatabilirdin.
Maalesef çok Bi değişiklik yok. Yine uyku aralarında emziriyorum. Henüz kontrole götürmedim kilo aldı mı emin değilim. Umarım sizin sorununuz kısa sürerAynı durumu yaşıyorum ne yaptınız son durum nedir merak ediyorum çaresizce araştırma yapıyorum
Afiyet olsun kinoşum.Perşembe menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
1tk bal
Kk süzme peynir
4 zeytin
Karabuğday patlağı
Ara:1 avuç çekirdek
Akşam:17.00
Saç kavurma
Pilav
Yoğurt
Su:2 litre
Spor:7425 adım
Eki Görüntüle 3255989Cordelia
Zipzip-
Elhan
FirstLady_
Oh ohGünaydınnn
Geçen cuma 70.3
Bu cuma 69.5
Fark -800 gr
Elhan FirstLady_
Güle güle 7 ler hosgeldin 6 lar..
Masterfit e devam
Teşekkür ederim... 6larda yerimi aldım seni de bekliyorummOh oh
Tebrik ederim tatlımAltilara hoş geldin.
Tursuluydu hem hemde WC sorunum var sanırımBu sefer dananin kuyruğu kopacak gibi. Afiyet olsun canımmenun çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?