- 16 Ekim 2018
- 1.105
- 3.488
- 133
Tebrik ederim bebeğimm almamak zaten bir başarı haftaya daha güzel olacak inşallahBenim kilom aynı kaldı amaElhan ım canım dediğine çok katılıyorum. Durması da bir ilerleme
Eki Görüntüle 3256071
Jou @Zipzip- Elhan
Harikasın canım tebrik ederimmmDün yediğim hurmalar bugün beni tırmaladı
Cumaya göre eksi pazartesine göre artıyım
Geçen hafta 82.95
Bugün 82.10
Fark 850 grEki Görüntüle 3256075
İstikrar devam ediyorduBenim kilom aynı kaldı amaElhan ım canım dediğine çok katılıyorum. Durması da bir ilerleme
Eki Görüntüle 3256071
Jou @Zipzip- Elhan
Kukiş maşallahDün yediğim hurmalar bugün beni tırmaladı
Geçen hafta 82.95
Bugün 82.10
Sağolasın canım beni pek mutlu etmedi ama neyseHarikasın canım tebrik ederimmm
Ay ben neden bunu hep unutuyorum anlamadım gitti etiketledim şimdi ablaKukiş maşallahtebrikler canım Bir dahaki bildirimlerde kaptanini etiketlemeyi unutma heyecandan tabi
Geçmiş olsun kuzucuğaAbla ben öğleye doğru tartilacagim gece kızım uyumadı 1 saat kulağım ağrıyor diye. Anca uyandik.
Master fitte devam etmek istiyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Boğazı iltihaplanmis olabilir. Doktora götürsen iyi olur.Abla ben öğleye doğru tartilacagim gece kızım uyumadı 1 saat kulağım ağrıyor diye. Anca uyandik.
Master fitte devam etmek istiyorum.
Tebrikler tatlım.Geçen cuma:85.55
Bugün:84.35
Fark :1.2
Yüzde:1.40Eki Görüntüle 3256066
Elhan
@CordeLia
@Zipzip-
FirstLady_
Evett canım buraya girince öyle oluyor bağımlılık oluyoBenim kaptanlık bitiyor.. Ben evde biraz daha dikkat etmeye çalısacagım... Sadece burası için değil genel olarak evde telefon detoksu düşünüyorum
Rüyamı görüyorum.Günaydın
Geçen hafta: 90,9
Bugün: 89,9
Fark: -1
Canım kahvaltı etmediğin sürece evdeysen sıkıntı yok bekleyebilirsin.Kızlar siz uyandığınız gibimi tartılıyonuz biraz bekleyipmi?
He anladım tamam abla. Dedim belki karkar kalkmaz tartılınca yüksek çıkarCanım kahvaltı etmediğin sürece evdeysen sıkıntı yok bekleyebilirsin.
Özelden atim aşkoTrendden 333 buldum ama ya 180 ni nerde buldun
Kaptanım zemin mi sıkıntı tartı mı kafayı yedi anlamadım saçmaladı resmen başka tartı ile bildirim yapcm bir saateCanım kahvaltı etmediğin sürece evdeysen sıkıntı yok bekleyebilirsin.
Günaydın
Geçen hafta: 90,9
Bugün: 89,9
Fark: -1
Geçen cuma:85.55
Bugün:84.35
Fark :1.2
Yüzde:1.40Eki Görüntüle 3256066
Elhan
@CordeLia
@Zipzip-
FirstLady_
tebrikler kızlar harikasınızzzzDün yediğim hurmalar bugün beni tırmaladı
Geçen hafta 82.95
Bugün 82.10
Jou
Masterfit olmasa ben de veremezdim. Hep bu motivasyonda devam edersin inşallah.Kızlar ben buraya geleli neredeyse 1 ay olacak.. 5 mayısta başlamısımVe sonuç çok iyi 65.4 ile başladım şu an 62.9 um 2.5 kg vermişim sizlerle, sonuç mükemmel teşekkür ederim canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?