Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aa ben bunu bilmiyordurm ki

Rüyamı görüyorum. Az önce aceleyle evden çıktım demiştin
Sabah tartıldım ama fotoğraf çekmek aklıma gelmedi, hemen giyinip çıktım. Sonra otobüste iken senin mesajını gördüm. Fotoğraflı paylaşın kilonuzu demişsin. Onu diyom fotoğraf çekmedim diye. Kabul olursa yarın da benzer kiloda olurum zaten yarınki tartinin fotoğrafını atayım dedim

Canım tartilmissin sonuçta ben tartilmadin zannettim . Sana inanıyorum yarın sabah da fotoğraf paylaşirsin tamamdır haftaya cuma saatini beş dakika erken kur .

Olsun bende öyle gidiyorumm

Günaydın
Geçen hafta: 90,9
Bugün: 89,9
Fark: -1
Maşallah çok güzel
Çookk teşekkür ederimm...Bu başarı grubun başarısı.. Çok motive etti, hepimiz dilediğimiz rakamlara erişelim inşallah
Amin inşallah
Canısı süpersin
Geçen hafta: 63.3
Bu hafta: 62.9
Fark: 400 gr
Büyü
Abla ben öğleye doğru tartilacagim gece kızım uyumadı 1 saat kulağım ağrıyor diye. Anca uyandik.

Master fitte devam etmek istiyorum.
Geçmiş olsun kuzuya
Dün yediğim hurmalar bugün beni tırmaladı
Cumaya göre eksi pazartesine göre artıyım
Geçen hafta 82.95
Bugün 82.10
Fark 850 grEki Görüntüle 3256075
Jou
İki ileri bir geri. Olsun az kaldı kurtulucaz
Kızlar siz uyandığınız gibimi tartılıyonuz biraz bekleyipmi?
Valla iş kosturmacasi mecbur
Gecen cuma 75.1
Bu cuma 74.4
Fark 700gr
Elhan @Limoni026
Tebrik ederim

Maşallah çok güzel

Amin inşallah

Canısı süpersin

Büyü

Geçmiş olsun kuzuya

İki ileri bir geri. Olsun az kaldı kurtulucaz

Valla iş kosturmacasi mecbur

Tebrik ederim
Bu sabah birde adetim geldi oda etki etmişmidir bilmiyorum

Ediyorum canım bir hafta daha denicem ama regl olucam nasıl olucak bilmiyorum

Canım tartilmissin sonuçta ben tartilmadin zannettim . Sana inanıyorum yarın sabah da fotoğraf paylaşirsin tamamdır haftaya cuma saatini beş dakika erken kur .
Çok üzüldüydüm takımın puan alamaz diyince. Yok Canım tövbe, daha da unutmam bundan sonra
Yarın tekrar tartılır, fotoğrafı atarım Canım

Çok üzüldüydüm takımın puan alamaz diyince. Yok Canım tövbe, daha da unutmam bundan sonra
Yarın tekrar tartılır, fotoğrafı atarım Canım
Üzülme canım benimm oluyo böyle tartıda baktın öyle olmadı buna göre hareket edeyim dersin başka şekilde beslenmeni yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…