- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Cok haklısın hep unutuyorum aslında tartildim 500 gr fazlam vardı kağıdı hazırlayayım derken arada kaynadiBugün kontrol tartımız yapılmadı Tesnimcim. Geçen pazartesi de yoktuTemizliğe başlamadan iki dakika bize ayırsan ne güzel olurdu
Bize gelen linkleri tıklamamamız gerek canım. İki gün önce durumlarda bir arkadaş dolandırıldım diye yazmış. 20.000 lirası gitmiş. Etrafta kötü niyetli çok insan var. Sosyal medya kullanıcıları potansiyel av onlar için.Yaaa inanamiyorum suan tırstım diyebilirm bu na nasıl engel olunacak ki insanin aklına gelmeyen işler
Tabi ki canıımTarif verirmisn canim
Bu hafta dikkatli ol o zaman. Artılar bize uyarı canım.Cok haklısın hep unutuyorum aslında tartildim 500 gr fazlam vardı kağıdı hazırlayayım derken arada kaynadi
İnstagramım artık yok biliyor musunKızlaaar ne sorucam renova diyet var instagramda ona katılsam mı acaba hiç duyanınız oldu mu
Çok geç kaldın canımm ablaaamİnstagramım artık yok biliyor musunkatılma tatlım. Nazar ederler orada sana. Güzel kilo veriyorsun zaten.
Çok güzel menü afiyet olsun canım.Benim de menüm gelsin o zaman
5 Haziran
Kahvaltı 11.00
yulaf lapası, muz, 4 ceviz, tarçın
Eki Görüntüle 3257520
2. Öğün 17.00
Roka salatası ve alinazik
Eki Görüntüle 3257519
Su 2 litre
Adıma halim yok hiç çok yorulmuşum
Kinoalihatun @Zipzip- @CordeLia
Hayırlı olsun canım. İşe yarar tabi profesyonel yardım olduğuna inanmışsın sonuçta.Çok geç kaldın canımm ablaaamücretlerini yatırdım temmuz kampına başlayacağım bakalım şöyle düşündüm temmuza kadar 4 kilo verebilirsem 70 den sonra da oradan yardım alırım. İşe yarar mı yaramaz mı görücez artık
Hayırlı olsun canım. İşe yarar tabi profesyonel yardım olduğuna inanmışsın sonuçta.
Güncel kilo 79.4
Bulgur bende de şişlik yapıyor pirinç daha masum gibi ilk analiz ettiğimde bende şaşırmıştım...Afiyet olsun canım.Kendi vücudumda bulgur ile pirinci test ettim lavişim. Bulgur acık ara pirinci geçti. Bu herkeste farklıdır tabi. Eksinin çok olduğu bir hafta sen de denemelisin. Besin değeri bakımından elbette ki bulgur bizim için daha gerekli ama şu diyet esnasında bulgurdan korktuğum kadar pirinçten korkmuyorum. Bulguru da öyle seviyorum ki her öğün tek başına yesem bıkmam.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?