Bazen cozutuyorum ama bu hafta düzenli gitmek istiyoeum bakalımGene harika bir menü çıkarmışsın kurabiyem
Afiyet olsun canım. Evet sabah Bi tık fazla olmuş ama çok erken kapatmışsın kuruyemis ve meyve yiyebilirsin benceSelamlar
Sabah 13 de
2,5 dilim tt ekmek
Menemen
Peynir
Iki dilim salatalık
Bir muz
Bi elma
Bi servis kaşığı türlü
Amma yemişim
19.55
Sütlü kahve
Tarcinli Yarım elma yesem olur mu ?
Elhan
Yok artık ne yemişsin haksızlık etme kendine bişey yok burda tabiki elma yiyebilirsinSelamlar
Sabah 13 de
2,5 dilim tt ekmek
Menemen
Peynir
Iki dilim salatalık
Bir muz
Bi elma
Bi servis kaşığı türlü
Amma yemişim
19.55
Sütlü kahve
Elhan
Ilık bir bardak suyun içine bir çay kaşığı karbonatta bağırsakların çalışmasına iyi geliyor.. Bende işe yarıyorYine 3-4 gündür miğdemin alt tarafında hiç bi hareket yok bunlardan sonra umutluyum ama bakucaz artıkEki Görüntüle 3257593
O kadar üzüldüm ki yasadık larına çok çok geçmiş olsun bende onların attıgı linkten 12 bin lira dolandırıldm tüm birikim gitti bu sıkıntı ların içinde ama seninki madiytaan ziyade çok iğrenç bişey yapmışlar abla savcılığa şikayette bulunsaydınSıkıntı yaşadığımizda muhatap bulabileceğimiz yerlerden almamız lazım. Etraf dolandırıcı kaynıyor gerçekten. Herhangi bir ürün aldigimizda kutusuna faturasını atıp saklamak gerekli eşime kızardım gereksiz yere bunca seyi evde bulundurduğu için adam haklıymış. İşe yaradı. Dikkatli olmak yetmiyor çok çok dikkatli olmak lazım. Bize gelen her linke tiklamamak lazım.
Bir defasında Instagramda güvendiğim bir arkadaştan mesaj geldi. Kadına şiddete dur anketine katıl destek ol diye. Ben saf hemen tıkladım. Sonrası hesabım ellerine geçti. Hesabımı kurtarmak adına benden 500 lira istediler vermedim tabi. Profilimde fotom olduğu için kendimi kanitladim hesabım güncellendi. Bunlar benden intikam almak için numarama ulaştıkları için beni eskort diye kaydetmişler bir yere gün içinde müsait misin diye telefon veya mesajlar gelmeye başladı. Mecburen 15 - 20 yıldır kullandığım numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Perişan ettiler beni. Dolandırıcılara yem olmak çok kolay artık ..
Ben bulgur la zayıfladım daha önce pek bir artı getirmıypr bana ama haklısın da bulgur dan ziyade zebze yemekleri yesem daha hızlı zayıflıcam,Afiyet olsun canım.Kendi vücudumda bulgur ile pirinci test ettim lavişim. Bulgur acık ara pirinci geçti. Bu herkeste farklıdır tabi. Eksinin çok olduğu bir hafta sen de denemelisin. Besin değeri bakımından elbette ki bulgur bizim için daha gerekli ama şu diyet esnasında bulgurdan korktuğum kadar pirinçten korkmuyorum. Bulguru da öyle seviyorum ki her öğün tek başına yesem bıkmam.
Tesekurlerrr tatlım sanada afiyet olsunAfiyet olsun tatlım
İyi akşamlar
Bugünkü menüm düzensiz oldu hep ayakta yedim
Sabah bir yumurta
Öğlen bur tabak makarna
Aksam bir tabak tavuklu mantar sote
Arada bir bardak kefir
Bir kase yoğurt
Bir şeftali
Bir litre su
Kimi etiketliyoruz
CAnımm bu hibiskusu işe yaradımıCuma: 89,9
Bugün: 90,3
Fark: +400
Tabikide yanına bir kase yoğurt ta yiyebilir sin canım afiyet olsunSelamlar
Sabah 13 de
2,5 dilim tt ekmek
Menemen
Peynir
Iki dilim salatalık
Bir muz
Bi elma
Bi servis kaşığı türlü
Amma yemişim
19.55
Sütlü kahve
Elhan
Aşkomm nasıl gidiyorTabikide yanına bir kase yoğurt ta yiyebilir sin canım afiyet olsun
Onuda deniyim canım teşekkürlerIlık bir bardak suyun içine bir çay kaşığı karbonatta bağırsakların çalışmasına iyi geliyor.. Bende işe yarıyor
Buna benzer şikayetlerde hiçbir sonuç cıkmamış. Telefonlar gerçek kişilere ait değil. Numaramı değiştirmek daha kolay geldi. Allaha havale ettim.O kadar üzüldüm ki yasadık larına çok çok geçmiş olsun bende onların attıgı linkten 12 bin lira dolandırıldm tüm birikim gitti bu sıkıntı ların içinde ama seninki madiytaan ziyade çok iğrenç bişey yapmışlar abla savcılığa şikayette bulunsaydın
Afiyet olsun canım. Güzel menü. Kilo aldırmaz ama kilo verdireceğinden şüpheliyim. Bir tabak makarna olunca bir şey diyemiyorum. Şimdilik beni etiketleyebilirsin. Diğer arkadaşlarının da okuyunca yorum yapacağini biliyorum.İyi akşamlar
Bugünkü menüm düzensiz oldu hep ayakta yedim
Sabah bir yumurta
Öğlen bur tabak makarna
Aksam bir tabak tavuklu mantar sote
Arada bir bardak kefir
Bir kase yoğurt
Bir şeftali
Bir litre su
Kimi etiketliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?