- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Kinoşum cok teşekkür ederim. Telefonu aldığımız yer H....Burada olduğu için onlar satıcı firma ile bu sorunu çözeceklerini söyleyip telefonu kargoyla bizden aldılar canım.
Sağlıktan girip sülün gibi dolaşmaya kadar gider mevzuKızlar neden zayiflamaliyiz biliyor musunuzzzzz
Pazartesi yani dün gönderdik tatlım. Bu mesajını okumuş olsaydık denerdim.Elhan bu mesaj oğlumun telefonuna geldi.biz bir numarayı aradık. onlar bazı tuşlara bastırdı.iki numara çıktı.birini klonlamislar diğerini söylediğimiz de kanıtlamış olduk.sizin telinize bir şey olmayacak dediler.kurtardik.bir yere göndermene gerek yok ki
Teşekkür ederim canimTabi ki canıım
Ben domates koymadım ama.
- Karnabaharın çiçek kısımlarını yıkayıp süzelim.
- Ardından ince bulgur boyutunda robotta çekelim. Robot yoksa rendeleyebilirsiniz.
- Tenceremize yağla birlikte ince doğradığımız soğanı pembeleşinceye kadar kavuralım.
- Sonrasında salçayı ve karnabaharı koyup hafif yumuşayıncaya kadar kavurmaya devam edelim.
- Pişince altını kapatalım.
- İlk sıcağı çıkınca tuzunu, baharatları, domatesini, salatalığını, yeşillikleri ve ekşisini ilave edip servis edelim. Normal kısırdan hiçbir farkı olmadığını göreceksiniz, hatta daha lezzetli :) Afiyet olsun.
Evet tatlim onlar. 9 Nisanda doğdular galiba. 12 Nisanda durumda paylaşmıştım. Büyüdüler. Gri olanı sahiplendirdim. Bu minnak kaldı.Ya şu minnaklara bak. 12 Nisan'da dünyaya gelenler mi bunlarpatilerinden öperim ben bunların.
Tabi tabi sirkeli su çok faydalı birşeyyy olsun hepimizin vücudu aynı değillBilemedim, fena değil gibi. Düzenli kullanımda belki daha çok etki ediyordur. Ben en çok sirke, tarçın, sıcak su karışımından memnun kaldım. Fazla kaçırdığımda hem sabah aç karnına hem de gece yatarken iciyodum. Karnımın şişliği hemen iniyordu. Bu hafta sirkeli suya devam edecem, arada belki yaparim kirmizi su. Tadı güzeldi çünkü
o nasıl bir diyetmiş canım?Çok geç kaldın canımm ablaaamücretlerini yatırdım temmuz kampına başlayacağım bakalım şöyle düşündüm temmuza kadar 4 kilo verebilirsem 70 den sonra da oradan yardım alırım. İşe yarar mı yaramaz mı görücez artık
İyi yapıyorsun canım bende çocuk grlişimciydim bitirseydimEvet Çocuk gelişimciyim. Çocuklarla ilgili topiklere doğru açıklamaları yapıyorum birçok kez link yedim ama yinede doğrusunu söylemekten çekinmiyorm
Günaydıngünaydın kızlarr
Kafana bile takma bence psikolojini motivasyonunu bozma üzerine iç çayını kahveniben şimdi nasıl kahvaltı yapıyım kaç km yüriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?