Eveeeet.Aslında notları falan bitirdim geçen hafta ama kütüphaneye parke dosnecegi için kitap sayımı ve paketleme işi var.Kitap sayimiyla ugrasinca masa başı oldu hep
Yakaladımönce beni mi etiketlemistin
Belli bir tarihi yok ama 1 hafta yapmayi düşünüyorum 4. Güne geçtim 3Sıvı diyeti ne zaman bitecek canım
Afiyet olsun güzel bir menü olmamış sen de farkındasın.. kilo verdigin kendini sağlıklı mutlu hissettiğin anları düşün lütfen kendin için toparlan.. yedikçe daha da bozulur moralin
Ayaklarına sağlık fesangım
Afiyet olsun... canım biliyorsundur glutensiz hamur islerinin şeker oranı baya yüksek oluyor.. Hem simit hem kek biraz fazla olmuş
Afiyet olsun canimcim.. sabahlokum akşam patates ekmek.. biraz fazla kaçmış sanırım. Sabah kahvaltısını biraz daha zengin yapabilirsin
Afiyet olsun... okulun son günleri evrak kosusturmasi fazlasıyla oluyor kolay gelsin
Gözü aydın olsun ilaç tedavisi yaramış atlattı bunuda.Yok canım rahimde kist vardı küçülüp kaybolmuş. Ameliyata gerek kalmadan kurtuldu çok şükür.
Teşekkür ederimmm,Afiyet olsun canımçok güzel her şey
amin kuzum Allah evlatlarımızı korusun, inşallah önemsiz birşeydir.internete bakma canım. bazı şeyleri abartı yazıyor. Allah korusunlösemide hemogram değerleri abartı çıkar. ama tabi tahlilde fayda var. belki idrar yolları enfeksiyonu falandır.
inşallah öyle birşeydir kuzum, basit vitamn eksikliği falandırlütfen moralini bozma ve olumsuz düşünme. çocuk bu hasta olur tabi. çocuklarda genelde demir düşük oluyor. vitamin desteği de gerekebilir. sebze ve meyvelerden eskiden olduğu gibi yeterli vitamin ve mineral alınamıyor.
amiinn canımmAllah korusun canım. Anne olmak ne zor hep en kötüsü akla geliyor. İnşallah tertemiz sonuçlarıyla eve gelirsiniz kuzum.
amin kuzum amin, çok sağolAllah korusun canım benimmm hiç kötüye varma du bakalımm
amin ablacımm, inşallahAllah esirgesin canım, iyi düşün iyi olsun
kaptanım dün kafam gitti unuttum yazmayı, birazdan yazayım hemenBenim maviş kızlarım menüsünü paylaşmayanlar var bebeklerimmotivasyon tam gaz mı canlaaar yoksa müdahale edeyim mi birazdan ziliniz çalarsa o benim
@Elhan
@Cookiie
FirstLady_
Jou
@ada81
@sudansebep
Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
Jasminium84
@kayipdunya
arkadaşının oğluna Allah şifalar versin canımCanım kansızlık varsa o da yapar halsizlik. Arkadaşın oğlu sürekli ateslenir 21 günde penisilin tedavisi filan. Çocuk toplamadan tekrar hastalanıyor derken çok nadir görülen bı hastalik varmış immünolojik. Anne kendi takibiyle keşfetti. Kortizon dan başka hiç tedavisi. Ama en azında adı var
doğru diyorsun canım ya aslında öğle arasında 1 saat yürüyordum ama yeterli gelmemeye başladı galibaBebişim bir ileri bir geri gidiyoruz ikimizde hep sporsuzluktanhala aynı twmpoda mi calisiyorsun?Birbirimize destek olup bayrama kadar yarım saatlik de olsa spor yapsak?
Tarçın çubuğunu bir bardak kaynar suya koy bekle biraz iç.kan şekerini dengeler tatlı ihtiyacını giderirAynı ben. Ama bu ara tatlı istegimin önüne gecemiyorum. Hicbirsey de mutlu etmiyor aslında
Paylaşacak yüzde Menü var mi desenizeBenim maviş kızlarım menüsünü paylaşmayanlar var bebeklerimmotivasyon tam gaz mı canlaaar yoksa müdahale edeyim mi birazdan ziliniz çalarsa o benim
@Elhan
@Cookiie
FirstLady_
Jou
@ada81
@sudansebep
Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
Jasminium84
@kayipdunya
Uygulamanın adı ne canım
Allah şifa versin canımGünaydın kızlar
Dün yoğun baş ağrısı ile eve geldim. Ağrı kesici karanlık uygulama filan derken sabah oldu. Uyandığımda da ağrı vardı ilaç alıp işe gidiyorum. Yağmur dan gözümüz açılmıyor
Hepimiz romatizmali olucaz.
Life fastingUygulamanın adı ne canım
Valla canım dün yürüyüşten sonra benim de gözüm kesmedi yapamadım bugün devam prensesimm olduğu kadar yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?