Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım Akşam yediğin iki dilim garip ekmek kötü davranmasin sana patatesle yan yana olması korkuttu beni.

yine de akşamları gel Elifcim. sobhet ederiz Allah kolaylık versin işlerinde

Ellerine sağlık kaptanim
moral bozmuyorum, kaldığım yerden devam ediyorum kaptanım

ellerine sağlık kaptanım
Bebişim bir ileri bir geri gidiyoruz ikimizde hep sporsuzluktan hala aynı twmpoda mi calisiyorsun?Birbirimize destek olup bayrama kadar yarım saatlik de olsa spor yapsak?

12 Haziran menusu
Cümleten hayırlı geceler

Kahvaltı 9.30
1 Haşlanmış yumurta, peynir, 2 YK tahin pekmez, 1 dlm tbe

Ara filitre kahve

Aksam(5)
Kuru fasulye pilav acikmistim salata yapamadımsoğan yedimbir de sabahtan kalan bir haşlanmış yumurta
Şu 1 lt adimim da azevrak işleriyle uğraştım bugün ondan
Cordelia Elhan menekse_kokusu

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-13-00-13-06-056_com.huawei.health.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 31
Valla hic bişey yemedim sabah öğle akşam 1 er kase tarhana corbasi 3 lt su
Yürüyüş de yok
Sıvı diyeti ne zaman bitecek canım
Afiyet olsun güzel bir menü olmamış sen de farkındasın.. kilo verdigin kendini sağlıklı mutlu hissettiğin anları düşün lütfen kendin için toparlan.. yedikçe daha da bozulur moralin
12 haziran pazartesi
11125 adım
Elhan menekse_kokusu
Ayaklarına sağlık fesangım
Afiyet olsun... canım biliyorsundur glutensiz hamur islerinin şeker oranı baya yüksek oluyor.. Hem simit hem kek biraz fazla olmuş
Afiyet olsun canimcim.. sabahlokum akşam patates ekmek.. biraz fazla kaçmış sanırım. Sabah kahvaltısını biraz daha zengin yapabilirsin
Afiyet olsun... okulun son günleri evrak kosusturmasi fazlasıyla oluyor kolay gelsin

Biliyorum kaptanım.cok üzgünüm

Kaptanım ellerine sağlık

Aslında notları falan bitirdim geçen hafta ama kütüphaneye parke dosnecegi için kitap sayımı ve paketleme işi var.Kitap sayimiyla ugrasinca masa başı oldu hep
bilgeyogii FitVenus
Kızlar ne durumdasınız?
Ben dün sporlarimi yapamadım. Bugün devam inşallah
Yakaladımönce beni mi etiketlemistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…