Haber ver haaa beybitommOnuda deneyeyim sagol canım benim
Ayy benimm evlendiğim yaştasınnBen 24 sen
27Kaç yaşındasınız kaçırdım ben
Bak seeennn demmeki sende güzel sin güzeller erken gidiyor
Em güzel yaşta evlenmiş sin ama ben erken evliliğe karsı yım ben yaşadım çünkü zorAyy benimm evlendiğim yaştasınnbende 7 senelik evliyim yaşımda böylelikle ortaya çıkıyor 31
Ablamda erken evlenmişti oda öyle diyordu hep tek avantajı şimdi boyum kadar kızımın oluşu derEm güzel yaşta evlenmiş sin ama ben erken evliliğe karsı yım ben yaşadım çünkü zor
Darısı bana olsunTamda senin yaşında hamileydim kizzsuan 29zum
Olacak bitanemm hemde herşeyden daha güzdl olcakDarısı bana olsunuğur getirsin bana da bu yaş
Hiç sıkıntı yapma. Kalk hemen 100 kez ip atla.Haşlayıp yedimde ne oldu az önce bir dilim baklava yedimben galiba bir halt beceremiyorum
Eee akşam yemedinmi kız sadece salata yemişin sendeCookiie Elhan
Sabah aç karna;-limonlu zencefilli su
Sabah:11.00
1 dilim peynir
8zeytin
Biber kavrulmuş domates az yağda(iyice cıvık olmuştu yiyemezdim)
1 tambuğday ekmek
Sekersiz çay
15.00
Tarçınlı türk kahvesi
18.00
Közlenmiş patlıcanlı kıvırcık salata
Ayran
20.00
2 poset yesilçay limon zerdeçal karışımı
Aşırı derece istahımı kestii
1.5 litre su
Eki Görüntüle 3262788
1 saate 6bin olur
Ayyyy yetim seni ben yaaa canımıniçi Allah razı olsunOlacak bitanemm hemde herşeyden daha güzdl olcak
Bende seni yerimmAyyyy yetim seni ben yaaa canımıniçi Allah razı olsungüzel günler yakın inşallah
Mevlam neylet neylersee güzel eyler inşallah bi kapı kapanır biri açılır.. tekrar tüp bebek için geri dönmüştüm buraya ama kendimi farklı konularda buldum şimdi ise buraya yazıyorum kilo vermek adınaBende seni yerimm
Hemde çok yakındır bencee sen içini ferah tutt umudunu kaybetmee vardırbundada bir hayırrr
En güzelii bak kilo vererekk olucakk benimde öyle olduu gaza devammmMevlam neylet neylersee güzel eyler inşallah bi kapı kapanır biri açılır.. tekrar tüp bebek için geri dönmüştüm buraya ama kendimi farklı konularda buldum şimdi ise buraya yazıyorum kilo vermek adına
Bu sefer iyiyim inşallah pes etmek yok ne kadar zor olsa da umudum var gibi kendimdenEn güzelii bak kilo vererekk olucakk benimde öyle olduu gaza devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?