geçmiş olsun canım.Dün ki menu
Sabah domates salatalık ağırlıklı yarım poğaça
Öğlen yarım dilim kek
Aksam salata tavuk döner
16.30 yemek işini bitirmiştim ama akşam 8de organik armut ikram ettiler dayanamadım.
1.5 lt su içtim
Küçüğüm ateşli gece boyu uyku sorunumuz oldu. Sabah uyanınca kustu. Çocuğun hastalığı çok zor
Tatlım bu bildiriminde yanlış yazılmış demek kicanım ancak gelebildim kusura bakma. yoğun bir gündü yine. kendimi göremedim o derece yani.
cuma 82.6
bugün 82.8
çok ödemim var bugün. akşam da çikolata yemiştim. sanırım ondan artım
düşün artık kafam nasıl doluysaTatlım bu bildiriminde yanlış yazılmış demek kiAllah yazdırdi diyelim o zaman. Hadi inşallah.
Tamam bebeğiimmVallahii diyetlere daldım kuzumm baktım yoksun yazdım sana
Geçmiş olsunmerhaba kızlar. gastroenterit oldum. hala kendimde değilim. aman çok dikkat edin kendinize.
Ooo çok geçmiş olsun yaamerhaba kızlar. gastroenterit oldum. hala kendimde değilim. aman çok dikkat edin kendinize.
olsun kuzummerhaba kızlar. gastroenterit oldum. hala kendimde değilim. aman çok dikkat edin kendinize.
Cuma gününe kadar 4 kilo nasıl vereceksiniz. Verseniz bile sağlıklı bir kilo verme olmaz bence.Kızlar bugün iki hafta sonra ilk kez annem babam oğlum ben aynı evde kahvaltıda bir arada denk geldikha kahvalti yapalım dediler ben kahvaltı yapınca rahatsız oluyorum ama o ortamı bozmamak için gömüldü m
Az önce de iki tabağa yakın makarna yedim
Şu dakikadan itibaren şekersiz 5 güne geçtim
Günlük 3 lt su ve şekersiz beslenme
Cuma gününe 62 yi görmek istiyorum 4 kilo verebilirim günde 5 km de yürürse. M ki akşam mesaisine geçtim yapabilirim
Geçmiş olsun
Ooo çok geçmiş olsun yaa
amin inşallah çok teşekkür ederim.Çok geçmiş
olsun kuzum
Geçmiş olsun. Sağlık sıkıntısı olmadan vermeni dilerim.düşün artık kafam nasıl doluysaevet Allah yazdırmış
bu sabah tartıldım 90 küsurum. hastalık yedirmedi.
Afiyet olsun kaptanım.Günü kapattımOzzybal Elhan
Kahvaltı
3 çatal omlet
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim köy peyniri
5 adet zeytin
1 bardak kayısı çayı
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
1 adet incir
Akşam
1adet kabak-1 adet patlıcan dolması (boyut olarak küçükler)
Yarım bardak ayran
Bir tabak salata
3 mil Leslie yapıldı
Dukan birası yapıldı gün içinde tüketildi.
Suyu ölçmedim.
Kiraz saplı çay içerim son ara öğün de.
Sabaha inşallah vermiş oluruz.
Bugün dolma olmasaydı iyiydi ama nasip diyelim.Afiyet olsun kaptanım.Yarına hazırız
Geçmiş olsun canım benim ne gibi rahatsızlık bu midevrahatsizligimimerhaba kızlar. gastroenterit oldum. hala kendimde değilim. aman çok dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?