Olur kaptanım, deneyelimYarın tartı bildirimlerinden sonra ekürilik sistemini uygulayabiliriz. Takım içinde yakın kilolar eşleştirmesi . Ekuriler birbirine her konuda yardım edecek , gün içinde motivasyon sağlanacak. Yapalım mı
sibel_84 Ozzybal kaptanlarim
Biz bunu takımlar kapatılmadan önce cuma yarışmalarinda yapardık. Çok güzel sonuçlari olurdu.
Teşekkür ederim canim iyiyim sen nasılsınHoşbuldum abla nasılsın
Hoşbuldum kaptancim nasılsın
İyi diyelim iyi olsun canım üç çocukla bogusmacaTeşekkür ederim canim iyiyim sen nasılsın
İyidir bende merak ettim selam vermeye geldim yoksun Allah kolaylık versin çokça öpüyorumArada ugramaya çalışıyorum ama seninle denk gelemiyoruz ablacım gayet iyiyim bir sıkıntı yok,yogun çalışıyorum ev işleri ve kediler derken buraya hic vakit bulamıyorum
Hosgeldin minikiyiyim 4 aydır çalışıyorum ara sıra selam vermek icin ugruyorum sen nasılsın
Biz iyiyiz canımHoşbuldum abla nasılsın
Hoşbuldum kaptancim nasılsın
Bende de ayni şikayet var canim hele ki karbonhidrat ağırlıklı ise hemen kalp sıkışıyor aslında midenin 3 te 1 rini yemek doldurun derler ama iste bazen dayanamiyoruz yiyoruzSelam kızlar az biraz çok yiyince kalbim hemen sıkışıyor zor jir şey ya anneannem hep derdi yiyebiliyorken yiyin gızım diye haklıymış
Dün gece baya sıkıştı çok kötü bir duygu
Birazdan açık eczane bulduğumda tartilacagim
Yuruyusteyim şu an
Günlük en az 5 km hedefim bakalim
Bitteri göfletttKızzz ne yedin
Ohhhhh yarasın afiyetler olsun çıtırıma bende severim böreği,olacak o kadar arada kaçamak yapmak bizim işimizBugün toplu nikah merasimi var sankiHanimKelesimiGetir tatlım ben de patatesli borege bastım nikahı
Aslında tadı nasıl olmuş diye en köşesinden minnak bir parçayi gözüme kestirmiştim ama baştan çıkarıldım
İşe girmişsin hayırlı olsun çok sevindim fırsat buldukça gel gene özletme kendini kuzucumArada ugramaya çalışıyorum ama seninle denk gelemiyoruz ablacım gayet iyiyim bir sıkıntı yok,yogun çalışıyorum ev işleri ve kediler derken buraya hic vakit bulamıyorum
Hosgeldin minikiyiyim 4 aydır çalışıyorum ara sıra selam vermek icin ugruyorum sen nasılsın
En güzel günaydınlar bizimle olsun canımGünaydınlar şekerlerimm
Olsun ekürüm benim hemde her daimEn güzel günaydınlar bizimle olsun canım
Gümnaydın çok geçmiş olsun havalar başladı artık dikkat etmek lazım bundan sonra.Herkese günaydın, ben grip oldum, kızımdan bulaştı, iki rapor alıp kızımla evde dinleneceğim, cok ağır geçmiyor Allahtan
Kalmasin şişko abla vallahi yetti siskoluk .. başlayıp devamını getiremem diye korkuyorumBiz iyiyiz canım. Üç çocuklu bir annenin zayıflama hakkı yok mu Şişko mu kalsın
Tatlım sağlıklı, huzurlu günlerin olsun ama sizinle ne güzel kilo veriyordum diye aklından geçerse bil ki burada desteğe hazırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?