- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
Olursun olursunSustummm
Nebileyim olurmuyumm bazen kaçamak oluyo bana 6lara inince bi duruldum zaten bide bünyem alışık değil hemen vermeye kuzum bi tuhaf oluyorum 5 senede ilkkez 6lara indim
Hahahaha bakalımmOlursun olursun2 hafta ya eminim
Yapar valla gönülden alır hemencecikBende yapacam sus
Bu hırsla 2 haftaya 59 olur benim joouuum
Saolasin cnm bnm
Hanım ablacım öyle oluyordu vallahi elhanim kaptanım toparladi
Günaydın kuzum Amin
Afiyet olsun
Menun gayet iyi. Hastalıklar bu sene biraz erken başladı, geçmiş olsunGünaydın lar herkese
Kandiliniz mübarek olsun canlar
Dün giremedim misafirlerim vardi menümü yazamadım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
Ogle
5 6 adet üzüm
Akşam
2 küçük biber dolması
2 adet sarma
Yoğurt
Salata
Şu 1.5 litre ancak olmuştu içemedim
7 bin adım yürüyüş yaptım
Bugün sonunda direnmeme rağmen hastalık yakaladı benide
Elhan Ozzybal
Bugün ben de maydanoz smoothie yapicam, ben iki öğün arasına koydum. Sabah fırsat bulamadım.Teşekkür ederim kaptanımm hemde çok guzel attı ödemşimdi gidip maydanoz smoothiemi içiyorum sonra kahvaltı aşırı acıktım
Sen her zaman çok iyi ilerliyorsunTuhhh olsun kaptoşumm sağlık olsun seni üzmeyeceğimm
Tabi ki canım, inşallah bu hafta çok iyi bir sonuç elde edeceksinHadi bismillah diyelim
Sen benim en güzel motivasyon kaynağımsın bana olan inancınla daha da çok azimlenip hevesle ve sıkılmadan bkmadan devam ediyorum bu sürece iyi ki tanımışım cnm jooouummm
Canimmm kaptaniiimm bu hafta ayırdılar bizi ama olsun bilirim ki vermiş olduğum kg lira seviniyorsun cansin
Günoooooo aşk kadin
Günaydın yeni taze kaptaniçemmm
Benimdeeee
Günaydiiinnn ablacim
Utan kürcü kadın
Demek guzel attı haaa bide şimdi maydanoz smoothiemi içeceksin hemen yapicam
Kabaksiz diyet olmaz ben de akşama yapicam
Ama zor dayandım kaptoş bugünede yaparımKabaksiz diyet olmaz ben de akşama yapicam
Maydanoz candır yaa dereotuda içiliyomuş ama bitürlü denemedimMenun gayet iyi. Hastalıklar bu sene biraz erken başladı, geçmiş olsun
Bugün ben de maydanoz smoothie yapicam, ben iki öğün arasına koydum. Sabah fırsat bulamadım.
Sen her zaman çok iyi ilerliyorsun
Tabi ki canım, inşallah bu hafta çok iyi bir sonuç elde edeceksin
Benim de en sevdiğim sistem bu, ama iş yerinde daha rahat yapıyorum, evde zor oluyor.Günaydın hanımlar
Kandiliniz mübarek olsun
Ben aralıklı oruç yapıyorum
Dün akşam en son 20.00 de yedim
Bugün 12de yicem son 1 saatim kaldi
Evet, dereotunu kefir ve yulafla smoothie yapıyorlar, belki sevmem diye denemedimMaydanoz candır yaa dereotuda içiliyomuş ama bitürlü denemedim
Bebeğimm teşekkür ederiimm.
Aaaa öyledemi oluyooEvet, dereotunu kefir ve yulafla smoothie yapıyorlar, belki sevmem diye denemedim
Daha iyiyim teşekkür ederim.
Evet kuzum corbaAfiyet olsunçorba mı o ?
Afiyet olsunEvet kuzum corba
Evet aynen evde çocuklar eş derken diyet şaşıyor. Ama okulda saatler belli yeni işte. Ben de kendimi tutuyorum aciksam da yemiyorumBenim de en sevdiğim sistem bu, ama iş yerinde daha rahat yapıyorum, evde zor oluyor.
Sağlıklı olmana sevindim.Daha iyiyim teşekkür ederim.
Dün de unuttum yine tartılacağımı kahvaltı yaptım üstüne ara yaptım öyle aklıma geldi.
Tartıldım 61,9..
Dedim ciddiye almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?