Insaallahh yaaa bugün hiç bakmadımmBugün böyle yapayım dedim tartıya son 2 kaldı ya
Insallahhhhhh erim erim eririm
Seninde doğum günün kutlu olsun ozzyyy
Neyse yarın telafi edersin kuzum
Çok guzel doyurdu şimdilik inşallah acikmam
Enfes bir menuuu kuzum bu cuma fenaa eksiler gelecek gibi hissediyorum senden
Teşekkür ederim senim gibi salatalar yapmak istiyorum burdan gördükçe hevesleniyoruuummVallahi mis gibi bir menü olmuss
Hiç sevmem normalde ben annem bekarken yemeğini yapardı zorla yedirirdi evlenince evime sokmam diyordum ama şimdi yemeğini yapmasamda soteleyip filan yoğurtlayıp yiyorumCidden bitti yaaa kabağimla uyucam yakında
Öyle oluyorrr kızzz hahahahaHiç sevmem normalde ben annem bekarken yemeğini yapardı zorla yedirirdi evlenince evime sokmam diyordum ama şimdi yemeğini yapmasamda soteleyip filan yoğurtlayıp yiyorum
Kızzzzz erim erim eriyecenn haaaaaaaa çok pis kıskandımmKahvaltı
1 bardak süt , biraz kuru meyve,tarçın, 2 ceviz ve yulaf ile hazırlanmış 1 kase kahvaltılık
Ara
1 kupa kahve , 1 gün kurusu
Akşam
1 kase yoğurtlu sebze yemeği , yarım dilim tam buğday
2 litres su, 1 kupa yeşil çay , 40 dakika yürüyüş
Afiyet olsun canımKahvaltı
1 bardak süt , biraz kuru meyve,tarçın, 2 ceviz ve yulaf ile hazırlanmış 1 kase kahvaltılık
Ara
1 kupa kahve , 1 gün kurusu
Akşam
1 kase yoğurtlu sebze yemeği , yarım dilim tam buğday
2 litres su, 1 kupa yeşil çay , 40 dakika yürüyüş
Vaaaay yavrum maşallahın var
Demi evlenince her şey değişiyor nazımız analarımızaymısÖyle oluyorrr kızzz hahahahaben hele evime balık sokmam diyodum şu sıra canım hamsi çekiyor
Yaaaa teşekkür ederiiimmm canım aşgımmmKizzzz daha neeee vallahi hayran kaldım heeee
AşkommmmYaaaa teşekkür ederiiimmm canım aşgımmm
Hahahahaha evetttt suanki kizımda bana inatDemi evlenince her şey değişiyor nazımız analarımızaymıs
10dk koşu yaptim tamam daha yeterrr akşam yatmadan 2 saat önce yoğurt kürü yiyelimmi kızlarVaaaay yavrum maşallahın var
Ne katıyorsun içine bende yapayım10dk koşu yaptim tamam daha yeterrr akşam yatmadan 2 saat önce yoğurt kürü yiyelimmi kızlarEfenin_Annesi
Kizzz gelirsinnn hemde çok hainnSenin kadar olamam ki ben ya
Şöyle 3 kaşık yoğurt 1t.k pulbiber ve bolca limonNe katıyorsun içine bende yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?