- 5 Haziran 2021
- 5.080
- 21.011
- 298
Aynn deneycm şimdi gercekten çok etkiledi tartımıSuper menü
Cok sagol
Sağol canım
Cok iyi başlangıç
Sağol
Harikasın
Ben de aynı durumdayım, sabah aç karnına turk kahvesi yanında kayısı ya da kayısı çayı yaparsak iyi gelebilir
Afiyet olsun canım benimMenüm:
13:00
1 kase ilik çorbası
5 adet köfte
6 adet elma dilim patates
16:00
3 çatal pasta
18:00
1 Adet elma
1 kase yoğurt
2.5 litre su
Elhan sibel_84 Lavinia_98
Haklısın önce göze hitap etmeliOh afiyet olsunn bebeğimm.
İlk önce gözümü duyuruyorum sonra midemi kiz beynime doygunluk hissi veriyorum
Zeytinyağlı sirkeli suyu hiç duymamıştımYararr oylede yararhatta biraz zeytinyağ koysanda olur bende icmistim öyle
Internette cok var ben bakarken gece yatmadan önce diye öyle yazıyoduZeytinyağlı sirkeli suyu hiç duymamıştım
Yarin kritik gün kuzum tarçınlı şu yeşil çay siyah çay kahve içecek ne varsaGezmene gerek yok çok acıktıysan tarçinlı su iç kuzum istahı keser ve yağ yakar
Üzüldüm tuh yaAyy şahaneee seviniyorum böyle olunca ben de kocam sağolsun bugün kartından para çekmeyi unutmus bugünlük idare edecek damacana kaldı bebeğimm 1 litre içicem mecbur
Aynen babyHaklısın önce göze hitap etmeli
He vallehee açlık başinı çok döndürür tarçınlı suda iç akşam sebze ye saçmalama istersenYarin kritik gün kuzum tarçınlı şu yeşil çay siyah çay kahve içecek ne varsa
Olsun kizzz su içmedende verdiğim olduÜzüldüm tuh ya
Aynen baby
Tatlışımmm bekliyoruzElhanımm
Internette cok var ben bakarken gece yatmadan önce diye öyle yazıyodu
Sabah 100
Akşam 100 kere zıpla bugünsuan 100 ettim akşamada 100 ederim
Tamam kalkıp zıplayım-Hayal hattaa 50 kere zıpla dinlen azcık 4 5 dk sonra 50 kere daha zıpla akşamada aynı şekilde
Ayneeennn öyleeTamam kalkıp zıplayımip atlar gibi
Akşamada kabaklı salata yapıcam senin tarifiAyneeennn öylee
Lezzetli oluyo kabağım olsa gene etmistim yavv yaninada ayran iç en gec 18.00 da yersin kuzum yeterliAkşamada kabaklı salata yapıcam senin tarifi
Ayranıda kocam gelince o yemek yerken içerim o yerken bakınca canım çekiyorLezzetli oluyo kabağım olsa gene etmistim yavv yaninada ayran iç en gec 18.00 da yersin kuzum yeterli
Bende öyle oluyorumm bak hattaa bugün istediği birsey etcem ama yemeyecem 65 i görmej istiyorum 66.6 kalmam la gina geldi 1bucuk haftadır inip binmediAyranıda kocam gelince o yemek yerken içerim o yerken bakınca canım çekiyor
Selaaam hosgeldinSelam bende gelebilir miyim aranıza
Hoşbuldum :) maalesef buradan ayrıldığımdan sonra üzerine +8 kg daha koyup geldimSelaaam hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?