Üye olduktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz canım. Gelsin çok seviniriz.Elhan abla arkadaşımda diyete başlamak istiyor üye olacak kk ya ve burayla zayıflamak istiyor. Böyle bir şey mümkün mü ? Yani gerçek hayattan arkadaşım ya sorun olur mu diye soruyorum.
Hoş geldin canımADINIZ: yazarhanim35
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:87.00
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ:muhasebe insan kaynakları yazar
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yemek yeme sevdam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci hashimato tiroidi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı olmak
offff yakıp gececeksin ortalığı
Beğendinmiii10:30
Bol yeşillikli yumurta salatası
5 tane zeytin
13:00
Şekersiz kahve
Ara öğün
Maydanozlu dereotu limon salatalık detoks suyu
17:30
Kabaklı salata
1 dilim ekmek
19:00 gibi ayran içerim
2 lt suElhan sibel_84 Jou Efenin_Annesi
Beğenmene sevindim aşkomm
Bayıldım kabağın tadı pek gelmedi 1 kabaktan yaptım zaten bayada doyurdu teşekkür ederim bebeğiimmmBeğendinmiii
Teşekkür ederimHoş geldin canımTekrar seni aramızda görmek ne güzel. Başlangıcın hayırlı olsun.
Cok ince kesmissin tamda istediğim gibiBayıldım kabağın tadı pek gelmedi 1 kabaktan yaptım zaten bayanda doyurdu teşekkür ederim bebeğiimmm
AminTeşekkür ederiminşallah bu sefer mezun olup gideceğim :))
1 saat sonrada ayran içerim yeter dahaBeğenmene sevindim aşkommen guzeli hem doyurucu yoğurtlan ben ölüyom
Hahahahaha ne güldümmm yeşill kelebekler uçusuyor midende1 saat sonrada ayran içerim yeter dahainşallah kilo vermisimdir ya adette oluyorum ya korkuyorum veremediysem diye bugün içim dışım yeşillik oldu haaa
Kız valla sabahtan akşama kadar yeşillik yedim anaamm içim dışım yeşillik oldu tok tutuyor amaHahahahaha ne güldümmm yeşill kelebekler uçusuyor midendeolsun regl olsada moralini bozma bitince eski hale döner
Yaaa dedim sanaa önemli olan şey tok tutması ben koca salata etmişim hepten şiştimmKız valla sabahtan akşama kadar yeşillik yedim anaamm içim dışım yeşillik oldu tok tutuyor ama
Bende akşam 100 kez zıplayacam tavsiyenleYaaa dedim sanaa önemli olan şey tok tutması ben koca salata etmişim hepten şiştimmakşama 100 defa zöplayacam
Afiyet olsun canım. Yarın güzel sonuçlar göreceksin emin ol10:30
Bol yeşillikli yumurta salatası
5 tane zeytin
13:00
Şekersiz kahve
Ara öğün
Maydanozlu dereotu limon salatalık detoks suyu
17:30
Kabaklı salata
1 dilim ekmek
19:00 gibi ayran içerim
2 lt suElhan sibel_84 Jou Efenin_Annesi
Kociskoma gözleme yapcaktım oan acıktım fena dedim patlıcanı yiyeyim öyle edeyim yoksa açkej canım isticek atacam ağzuma sonra yedim doydum gozleme ettim hic canım istemedi haa atmadım bile ağzımaBende akşam 100 kez zıplayacam tavsiyenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?