Seni merak ettimm acaba yarın sonuç ne olacakKızlar bugün iki hafta sonra ilk kez annem babam oğlum ben aynı evde kahvaltıda bir arada denk geldikha kahvalti yapalım dediler ben kahvaltı yapınca rahatsız oluyorum ama o ortamı bozmamak için gömüldü m
Az önce de iki tabağa yakın makarna yedim
Şu dakikadan itibaren şekersiz 5 güne geçtim
Günlük 3 lt su ve şekersiz beslenme
Cuma gününe 62 yi görmek istiyorum 4 kilo verebilirim günde 5 km de yürürse. M ki akşam mesaisine geçtim yapabilirim
Para yolluyosun kazeene kuzumNasıl ha deyince pro olabildin kız
Evet 2021 7 ağustoshahaha kızzz nasılda denk gelmiş öylee 2021demi dogurdun bebeleri
Yaaaa ben 2 aylık hamileykenEvet 2021 7 ağustos
Anaaa ilkkez duydumPara yolluyosun kazeene kuzum
Yaaa düşük tehliken mi vardı bebeğimYaaaa ben 2 aylık hamileykenkızıkam karnıma tutunsun diye 3 ay yattım
Sarılmış bırakmamış aferin bicirik hanimaYaaaa ben 2 aylık hamileykenkızıkam karnıma tutunsun diye 3 ay yattım
Hatlar karıştıYaaa düşük tehliken mi vardı bebeğim
Ay çok güldüm aşkkadininaOzenim ve emeğim daim sun güzel kaptanım
Bravoooo
Coookk guzelll
Askkadin vardı
Bendeeeee
Heee teeaaammmTlf şarja takıyorum yarım saate gelirim yanınıza kayısı cayimla
Alarma etiket ekleyeceğimUnutma kizzz alarm kur mümkunse
Ne yap ne et sabah tartıyla burda olAlarma etiket ekleyeceğim
Yaa resmen mucize gibi kızın maşallahHatlar karıştı2021 eylulde hamileymisim kuzum ekimde 1 aylik hamile olduğumu öğrendim ama düşük kanamalarla maceraydı ya benim için ummadığım an o ay tüp bebek icin transferim vardı herşey randevu falanda hazırdı şahsen Efenin_Annesi
Bende yapıyorum incirle yan yanaTlf şarja takıyorum yarım saate gelirim yanınıza kayısı cayimla
Yani aşılama falan oldum tutmadı yumurta tembelliğim vardı biraz öyle olmayınca beklemek istemedim nasip buisler cidden kafanda olmayacak onu anladım benYaa resmen mucize gibi kızın maşallahneden tüp bebek istiyordunuz ? Yani olmuyor muydu ?
Tatlım bildirimlerde takımlar çok etkilenmesin diye fark yuzdelerini almıyorum alsam çok sert tedbirler almak zorunda kalacağız. Aslında olması gereken bu ama...Bide gruba alıyorsun tik yok ses yok bu nedenden gene kaybediyor takımlar aktif gerçekten zayıflamak isteyen üyelerle yola devam etmek motive ediyor ve hirslaniyorsun daha çok
Yine yeşillendi fındık dallarıAyak yolundan çıkmadım bugün
Hayalcim Proluk için yatırılan para kulubun burs fonu var oraya aktarılıyor . O para üniversitede öğrenim gören ihtiyacı olan kızlara kullanılıyor.Nasıl ha deyince pro olabildin kız
Bende bi istiyorum bi hazır hissetmiyorum kendimi ama korkuyorumda olmazsa diye Allah hayırlı zamanda banada sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallahYani aşılama falan oldum tutmadı yumurta tembelliğim vardı biraz öyle olmayıbca beklemej istemedim nasip buisler cidden kafanda olmayacak onu anladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?