Heeehh bunu kastediyorum istee yarin bildirimi etmeyenleri çıkaralım bi duzene sokalım biran önce beni bile boyle motive etmiyor
Aynen kızlar ya motive edecek yol arkadaşları lazımAynen öyle hırs artıyor takımlar arası aktif üyelerle milletten ses çıkmayınca salasi geliyor insanın ama o menü atiyo bu detox suyu atıyor falan aaa diyorsun hırslı rakibim var ipi elime almalıyım diyip devam ediyorsun kaldığın yerden
GErçekten yarın gelip gelmeyeni ben görecemAynen kızlar ya motive edecek yol arkadaşları lazım
Seni motive ettik darisi diğer kizlaraAynen kızlar ya motive edecek yol arkadaşları lazım
Içi dışı yeşillik oldu son ayranini içtinmiHe valla öyle olduAllah razı olsun sizden
Sağoool apla
Takipte olalimGErçekten yarın gelip gelmeyeni ben görecem
Hee kız içtim 19:20 gibi şimdi suya devamIçi dışı yeşillik oldu son ayranini içtinmi
Yarin ilk işim buradakilerr gelmeyeniTakipte olalim
Boyna cişe kalkarsın gece 9 za kadar bitirmeye calişHee kız içtim 19:20 gibi şimdi suya devam
Ayak yolundan çıkmadım bugünBoyna cişe kalkarsın gece 9 za kadar bitirmeye caliş
Hahahah zıpladinmıAyak yolundan çıkmadım bugün
hahaha kızzz nasılda denk gelmiş öylee 2021demi dogurdun bebeleri
Yok birazdan zıplıycam sen zıpladın mı ?Hahahah zıpladinmıkız benim gibi hızırgibisin dakkasına cvp veriyon hahahaha
Evett haklısın cok sinir bozucu ya ensonda yeter ba dedim gittim pro oldumYok birazdan zıplıycam sen zıpladın mı ?hee yazmaya çalışıyorum pro değilim ya süreli bide benim yazma sınırım var ya
Bende bugün yarinYok canım regl oldum 2 gun once bitti
Evettt yada yiyolardır tamam canim diyet yapmayabilirsin o senin kararın ama katılıyorum diyip boşuna biz menü beklemeyelimbusefer katılıp gelmeyende oluyo durum ciddi ye alınmiyor
Kesinlikle. Menü paylaşılsınBide gruba alıyorsun tik yok ses yok bu nedenden gene kaybediyor takımlar aktif gerçekten zayıflamak isteyen üyelerle yola devam etmek motive ediyor ve hirslaniyorsun daha çok
Nasıl ha deyince pro olabildin kızEvett haklısın cok sinir bozucu ya ensonda yeter ba dedim gittim pro oldumzıpladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?