Yaaa takmasın takarsan yavaşlar zamanla gidecek şimdi ödemler vardır iyice hemen vermiş oluyor zamanla duruluyo ben kackez duruldum şu 2 haftada 66.6 da kaldım daha yeni -600 oldum ďüşün oda verdikçe motivasyonu yüksek olcak daha çok veresi olacakYasonun da var kuzum küçük bebesi. Amaç kilo vermek. Ama yaso bu ara taktı kiloya.
Bende oyle düşünerek konusuyorum aslında yanlış anlaşılma olmasın tabiikiAynen kuzum amacımız kilo vermek. Yarış işi sadece olayı zevkli hale getirmek.
Gaza getiriyorum canım
Vay beee sona kalmışım.
Merak etme kaptanım iyi sonuçlar cıkacak inşallahBenim güzel aşiretlerimm bal lokmalar biliyorsunuz mavi takımındasınizzz herşey çok daha güzel olacakk sizlere çok ama cok güveniyorumm buhafta bol eksileriniz olsun umduğunuz gibi gitsin herşey sağlıkli beslenelim zıplayalım yürüyüş yapalımm en iyi sonuca varalım inşaallahhh ilk tartı bildirimi pazartesi için sabirsızlıkla bekliyor olacağım sizler için
-Hayal
@fitblonde
@Ozzybal
@Lavinia_98
@Beth18
@yazarhanim35
@askrhpozitif
@sudansebep
Için dışın yeşillik olsun askoMerak etme kaptanım iyi sonuçlar cıkacak inşallah
Tatlım sırayla gittiler ondan . Başımızın tacisinVay beee sona kalmışım.
Tribini yirim seninÖnemli değil.
12 yıldan beri atıyorum bu tripleri elhanimm kocam saolsunTribini yirim senin
Şu ip.atlama işine bende başlasam iyi olacak
Iyi geceler guzel insann canımbenimm bolca dinlen inşaallah yarin görüşürüz kahvaltıdaJou sen daha tatlısın cnmmm arkadaşım ✌ Ben erken yaticam bugün malum kreş havasında bir gündü pertim suan sabah dinamik uyanayım allhin izni ile inşallah iyi geceler askom
Kurbanın olam jou renkten renge giriyor12 yıldan beri atıyorum bu tripleri elhanimm kocam saolsun
Kızzz heryerim hopladıŞu ip.atlama işine bende başlasam iyi olacak
Hahahahah bencede serbest kocalar sağolsun iyi çekiyor kizKurbanın olam jou renkten renge giriyor
Kocaya trip atmak serbest
Tamam kuzum kahvaltıda haberleşiriz Allaha emanet olIyi geceler guzel insann canımbenimm bolca dinlen inşaallah yarin görüşürüz kahvaltıda
bende birazdan uyurum yoksa acıktım
Kurbanın olam jou renkten renge giriyor
Kocaya trip atmak serbest
Ac kalırım 3 gun yinede vermem bananeYa hahahaha canım ondan sonra seni yazcaktım kız önceki kaptanliğımda onu alamamıştım ondan oldu ama alacam seni pazartesii göreceksinn
Secmelerin en heyecanlı tarafı bu tatlım...Ac kalırım 3 gun yinede vermem bananesende benm alcaklarimi aldın benden önce davranıp saka bi yana arkadaşlar isterseniz değiştirebiliriz aynı takımda olmak isterseniz hiç problem değil vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?