Hadi bakalım. Bismillah deyip başlayalımKırmızı Takıııımm hazır mıyız ateş olup yağları yakmayaHadi hep birlikte açlıkla terbiye edelim nefsimizi boş mideleri suyla dolduralım yediğimiz günlere sayarız
sibel_84
@Efenin_Annesi
@TemelinSafinazi
@Mthn83
Nergis 35
@gezegenfeza
sonundaoldu
@s i d e l y a
@menekse_kokusu
Elhan
Çok çok kararlı bir şekilde hazırım ben full motive yimKırmızı Takıııımm hazır mıyız ateş olup yağları yakmayaHadi hep birlikte açlıkla terbiye edelim nefsimizi boş mideleri suyla dolduralım yediğimiz günlere sayarız
sibel_84
@Efenin_Annesi
@TemelinSafinazi
@Mthn83
Nergis 35
@gezegenfeza
sonundaoldu
@s i d e l y a
@menekse_kokusu
Elhan
Bende yaşıyorum o sorunlari ben yıllar once baya bi gittim psikatri ye bıraktım tedaviyi ama yine o yokluyor ben direniyorumBi kaç yıl önce psikoloğa gittim çok devam edemedim ama
Gecmiş olsun canım benim bende regl agrısı çekiyorum şuan öldüm öldüm vallaBi kaç yıl önce psikoloğa gittim çok devam edemedim ama
Onun bu yıl 1768900654 ıncı kaptanlıgıOldu bide seni de kaptı takımına
Demmeki geçmiyor bu illet bende 3 yıldır yaşıyorum ama tedavi olumlu sonuç vermediBende yaşıyorum o sorunlari ben yıllar once baya bi gittim psikatri ye bıraktım tedaviyi ama yine o yokluyor ben direniyorum
Çok hazırım haphazırımKırmızı Takıııımm hazır mıyız ateş olup yağları yakmayaHadi hep birlikte açlıkla terbiye edelim nefsimizi boş mideleri suyla dolduralım yediğimiz günlere sayarız
sibel_84
@Efenin_Annesi
@TemelinSafinazi
@Mthn83
Nergis 35
@gezegenfeza
sonundaoldu
@s i d e l y a
@menekse_kokusu
Elhan
Beyin de bitireceksin bu illeti ben de 2-3 yıl mücadele ettim kurtuldum. Çok sorunlarım olduğunda bir yokluyor ama ben oralı olmayınca geçiyor. Allah şifa versin. Psikiyatrik hastalıklar çok yorucu oluyorEvet canım yeni degilki yıllardır var alıştım işte i kötu geçiyor günüm
Zaman zaman atak gibi geliyor bana ama çevre de önemli yani etrafında negatif insanlar varsa çok etkiliyor benim oyle birde oyalanacak kafa dagatacak meşgule olmasi lazım canimDemmeki geçmiyor bu illet bende 3 yıldır yaşıyorum ama tedavi olumlu sonuç vermedi
Katılıyorum sana ama dediğim gibi çevre de çok önemli karşımızdaki insanlar bu sorunu atlatabilmek için yardımcı olmalari gerekiyor birde ben şunu farkettim kendime oyalanack bi meşgule bulmak insan kafa dagitmali oyalanmaliBeyin de bitireceksin bu illeti ben de 2-3 yıl mücadele ettim kurtuldum. Çok sorunlarım olduğunda bir yokluyor ama ben oralı olmayınca geçiyor. Allah şifa versin. Psikiyatrik hastalıklar çok yorucu oluyor
Maalesef karşımızdaki insanlar hep anlayışlı olmuyor. Bazen de onlara saçma geliyoruzdur belki de. O nedenle kendi doktorumuz olmalıyız.Zaman zaman atak gibi geliyor bana ama çevre de önemli yani etrafında negatif insanlar varsa çok etkiliyor benim oyle birde oyalanacak kafa dagatacak meşgule olmasi lazım canim
Katılıyorum sana ama dediğim gibi çevre de çok önemli karşımızdaki insanlar bu sorunu atlatabilmek için yardımcı olmalari gerekiyor birde ben şunu farkettim kendime oyalanack bi meşgule bulmak insan kafa dagitmali oyalanmali
Süpersin tatlımm
Yaaa keske etmeseydin öyle boşamı tuttun ağzunii ama olsun oluyo bazen böyle şeyler canımOff 85te direncim vardı şimdi 82de var bide 79da var kahrolası benm bi durcak tam durcakdiyetisyenle devam ederken tam 5.5 ay direnç kırmaya ugrasmistim ama yeterince akillanmamisim demekki geri aldım o kilolari
Kizzz gelmedinn bitürlüSen mi oldun kız yerime olsın farketmezsenin kaptanlıgın güzel
Tamamdırrr cuma ya kadar yeşillikkAşko annemdeyim müsait değilim ben pek eve gidince yazıcambugün yeşillik yiyemedim ama yarın devam yeşillik kusmaya
Hahahah olmaz öyle şey ekşın olmaz sonraaAc kalırım 3 gun yinede vermem bananesende benm alcaklarimi aldın benden önce davranıp saka bi yana arkadaşlar isterseniz değiştirebiliriz aynı takımda olmak isterseniz hiç problem değil vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?