Hodri meydan diyorsunHaydi o zaman doğru beslenip çok kg veren kazansın
Afiyet olsun kuzum keyfin bol olsun
Saolasn bebeğimAy kupa efso güzel yaafiyet olsun bebeğimmm
Tamam bebeğimm afiyetler olsunn közpatlıcanlı tavukmu
Hayırlısı be gülümm şiniye kadar 600 kez zıpladım devamı gelecek 400 atlama kaldıBilmiyorum ki ya geçerse atlycam inşşş
Oda şahaneee iştah kapatıro vallahaa oda bitti dayanmayy ki bağaaaUzaktan uzağa hüpürdetelim hemşom . Ben de teşekkür ederim.
Filtre yapıyorum tatlım.
Hep böyle düşün...gerisi pişmanliktir tatlim. Allah sağlıkla çalışmanı nasip etsin.
Abovvv yine döktürmüşsün kıızz keske komşu olaymışız
Kızım sen ucuyon ha maşallaah bide beben var senin ben hızına yetişemiyorum tüüü banaHayırlısı be gülümm şiniye kadar 600 kez zıpladım devamı gelecek 400 atlama kaldı
Katılıyorum benimde 7/24 jandarma gibi başımda keşke nikah akdi emeklilik de bitseBenimki 7/24 evde
Nikah akdi emeklilikte bitse miydi
Süpersin canım işte benimde kapatmayı istediğim saatler afiyet olsun
Varis çorabına benzer sanırım. Daha önce ameliyatını olmuştum varisin ay çok rahatsız edici bir şeydiHergün bası çorabı giyiyorum, haftada 1 kez manuel terapi ve fizyoterapi ye gidiyorum, fırsat buldukça ayaklarımı yukarı kaldırıyorum, başka çaresi yok dedi dr
Ay ben 66 yı görüyüm bir şey istemem :))Heeehhh bende öyleydimm 7leri bitirmek için hiç ödül etmedimm66 ya geldim bi duruldum
Insan dahada zayıflayası geliyo kizzz benim bekarken 63 tüm 58ze inmek istiyodum bitürlü inememistim hayalim simdilik 58 bakalım nasıl oluyoAy ben 66 yı görüyüm bir şey istemem :))
Cık bilemedin jooouumm kabak hafif soteledim dereotu sarımsaklı yoğurt ve en ustede haşlanmış didiklenmis tavuk gogusuTamam bebeğimm afiyetler olsunn közpatlıcanlı tavukmu
Keşke olaymışiz kiz.Abovvv yine döktürmüşsün kıızz keske komşu olaymışız
Şuan 4 litreye koşuyorum şu tüketimindeKatılıyorum benimde 7/24 jandarma gibi başımda keşke nikah akdi emeklilik de bitse
Süpersin canım işte benimde kapatmayı istediğim saatler afiyet olsun
Yaaaa evde totom yer görmüyor halimi düşünn ben burayada hamile olmadan öncebilseydim erim erim baya erimistim düşünKızım sen ucuyon ha maşallaah bide beben var senin ben hızına yetişemiyorum tüüü bana
Ayyy şahaneee güzel olmus bebeğimm patlıcan gibi gördüm hahahaha afiyet olsun doydunmu akşamada bi yesilçay tamamdırCık bilemedin jooouumm kabak hafif soteledim dereotu sarımsaklı yoğurt ve en ustede haşlanmış didiklenmis tavuk gogusuhalaaa regl de olamadım yahuu bu arada
Keşke olaymışiz kiz.
Şuan 4 litreye koşuyorum şu tüketiminde
Şuan tıka basa doluyum wc ile aşk yaşıyorumAyyy şahaneee güzel olmus bebeğimm patlıcan gibi gördüm hahahaha afiyet olsun doydunmu akşamada bi yesilçay tamamdır
Bende suan yemağımı yiyorum paylasacağum sonraŞuan tıka basa doluyum wc ile aşk yaşıyorumaynen aksamida çay kahve ile kapattım mi tamammim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?