Hahaha hadi bakalummO dert benim başımda da var
Bizede Bi gün nasip olur zaaaarrrr uyumak uyumaktan gözümüz yüzümüz siser
Sanada afiyet olsunn bebeğimm
Hala gülüyorum
Doğumu yaklaşmış kadin gibi hafif hafif suyu gelmeye basladi
Saol balim
Valla eşler nerde biz ordaAaaa kirklarelinde benim annemin kuzeni oturuyo 2 tanesi evliler bende esim işi burda diye onun evlendim yerlestik aksine istanbuldan geldim esimde öyle ailemiz cevremiz arkadaslarımiz hepsi istanbulda
Vallahi öyle bilsinler kıymetimiziValla eşler nerde biz orda
Afiyet olsun.Bol köpüklüsünden
Yaaaa noluyor canım çekti ama
Benimki 7/24 evdeGunaydiiin din din dinnnberbat bi hftasonu beni bekliyor kizlar çok uyumusuz sismisim uyumaktan resmen eşimde evde habire yemek ister şimdi p.tesi işi bende kesin nanay
Teşekkürler hocam. Keşke yakın olsaydık içerdik.Afiyet olsun.Varsa bir Menengic yok demem ki
Yap bi tarçinlı kahveYaaaa noluyor canım çekti ama
Afiyet olsun tatlım.
Sırf bunun için son güne kadar çalışmak istiyorum bazenBenimki 7/24 evde
Nikah akdi emeklilikte bitse miydi
Dimi yaaa benimde sezaryen göbegim gitmez oldu ona ihtiyacin varYapalım yapalım bana da zor ama zayıflamak güzel de sıkılaşmak daha da güzel
Yoook daha ya başıma ağrı girdi birazdan atlıycamatladinmı
Ay kupa efso güzel ya
Bende içtimde fotoğraf çekmeyi unutmuşum
Aaa niye kuzum başin ağrıdıysa zıplama döndürebilirYoook daha ya başıma ağrı girdi birazdan atlıycam
Teşekkurler aşko beraber olsunBende içtimde fotoğraf çekmeyi unutmuşumsunumun çok güzel aşko afiyet olsun
Uzaktan uzağa hüpürdetelim hemşom . Ben de teşekkür ederim.Teşekkürler hocam. Keşke yakın olsaydık içerdik.
Filtre yapıyorum tatlım.Yap bi tarçinlı kahve
Hep böyle düşün...gerisi pişmanliktir tatlim. Allah sağlıkla çalışmanı nasip etsin.Sırf bunun için son güne kadar çalışmak istiyorum bazen
Bilmiyorum ki ya geçerse atlycam inşşşAaa niye kuzum başin ağrıdıysa zıplama döndürebilir
Kalpler bir uzakta olsakTeşekkurler aşko beraber olsun
Amin hocam. Yettigimiz zamana kadar gideriz. Baktık ki yetemiyoruz faydamız yok emekli oluruz inşallah.Uzaktan uzağa hüpürdetelim hemşom . Ben de teşekkür ederim.
Filtre yapıyorum tatlım.
Hep böyle düşün...gerisi pişmanliktir tatlim. Allah sağlıkla çalışmanı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?