Yemiyom yemiyom karnım gurulduyo ama aç hissetmiyom dünkü simitleri sindiremedim halaEminim sen benden az yemişsindir
Hayırlısı olsunn umarım güzel eksiler görürsün canımYemiyom yemiyom karnım gurulduyo ama aç hissetmiyom dünkü simitleri sindiremedim hala
Ben açım sorun yokHayırlısı be gülüm insallahKIRMIZI TAKIM muhtemelen ilk ve son kaptanligim kazansak olur muuu
Antepte aşırı zorrrGidip şimdi çocuklara dondurma vereceğim. Anaların diyet yapması gerçekten ekstra zor. Zaten Antep’te diyet yapmanın zorluklarını söylememe gerek yok di mi
Yok canim ya kesin + yarınaHayırlısı olsunn umarım güzel eksiler görürsün canım
Metabolizman cokmu yavaş senin doktor nedediki peki diyetisyeninYok canim ya kesin + yarınacumaya -1 olsun bari diye umut edebiliyorum sadece fena odem tuttum inmiyo
Beyim 2 dır dışarı çıkıyor markete soda al dememe rağmen unutup gelir şimdi balik almaya çıktı 3. Çıkışı inşallah unutmazNiçunn
Aman soylemeSüylemeeemmmm çoook kötü 5 ayın ardından ilkkez kaptırdım kendimi okadar iyi geldiki ama ac karna birsürü şey içtim 4 5 kere ishal oldum yavv mahvoldum iyice bozdum bağırsağı
Sen böyle günahlara girersen ben girersem zor hacimHayırlısı be gülüm insallahKIRMIZI TAKIM muhtemelen ilk ve son kaptanligim kazansak olur muuu
Aşkooooo mecburrrsuuuunnnnnnn yaniiiiBence yarına güzel eksi geleceğimm
Evet baya yavaşti yasim 31ken 45 yaş metabolizması vardı bende indirmiştim biraz ama yine yükselttim tabiiMetabolizman cokmu yavaş senin doktor nedediki peki diyetisyenin
Hahahahahah işleeine gelmediği için kendileri içmediği için olabilirmii ben kocişe a101de 30lu al diyorum paketliBeyim 2 dır dışarı çıkıyor markete soda al dememe rağmen unutup gelir şimdi balik almaya çıktı 3. Çıkışı inşallah unutmaz
Aman soyleme
Evett bitanem merak etmeeeSen böyle günahlara girersen ben girersem zor hacim
Aşkooooo mecburrrsuuuunnnnnnn yaniiii
İnşallah canım
Hiç belli olmaz belki vücudunu şaşırtman gerekiyor birşeylereEvet baya yavaşti yasim 31ken 45 yaş metabolizması vardı bende indirmiştim biraz ama yine yükselttim tabiiyaş 32 oldu oda 50 flandir herhalde
Benimde geçen sene 42 idi metabolizma yaşımEvet baya yavaşti yasim 31ken 45 yaş metabolizması vardı bende indirmiştim biraz ama yine yükselttim tabiiyaş 32 oldu oda 50 flandir herhalde
Yemediğim için aşırı şaşırmış olması lazım aslnda genelde yerim cnkuHiç belli olmaz belki vücudunu şaşırtman gerekiyor birşeylere
Ben onun iÇin bir hap kullanıyorum. Reçeteli değil ama sık sık tuvalete çıkarıyor beniYok canim ya kesin + yarınacumaya -1 olsun bari diye umut edebiliyorum sadece fena odem tuttum inmiyo
Hadi yaa adı ne emzirirken içiliyor muBen onun iÇin bir hap kullanıyorum. Reçeteli değil ama sık sık tuvalete çıkarıyor beni.
Hahaha yememektede aslında vücut verdirmiyo formu koruyor yiyerek kilo yakman lazım içerek oda tabiiYemediğim için aşırı şaşırmış olması lazım aslnda genelde yerim cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?