- 18 Mart 2018
- 31.055
- 123.998
- 598
- 35
Evet ben de küçük evlendim, kızım daHahaha yaatorunun varsa sen baya genç yasta evlendin galiba annem 54 yaşında daha bitane torunu var 1 tanede bekar
Olsunn göruyorsun enazındann annemde 24 yaşında evlendi bende onun kaderini yaşadım bende 24 yaşımda evlendimEvet ben de küçük evlendim, kızım da
Halimden memnunum, 3 torunu doya doya sevdim, ilgilendim, hastalıktan dolayı küçükle pek ilgilenemedim
İyi hafıza var hocam. Maşallah diyelim.Ben kavga gürültü kaydoldum
Helee çok ömür lazım 25 leri görmeyeAllah bağışlasın canım
Benim büyük 25
Küçük 22
Benimki de daha 10 demedi. Bu ayın 10 unda 10 diyecek inşallahoy oy Benim kızımla aynıymış Sibelcim ☺ benim kız da 4ay sonra tam 10 olacak.
HahahahahahahahaGardaşın sutlac istedi yapıyorum dayan dayanabilirsen yiğidim diyorgelde dayan simdi izlemek hiç hoş değil ne etcez gorumcecim
Aynı şeyler tatlım sen ne yapıyorsunNapıyosun şekerim
Maşallah oğlunuz benle yaşıtmışAllah bağışlasın canım
Benim büyük 25
Küçük 22
Bence gayet güzel olmus menün aşkoAynı şeyler tatlım sen ne yapıyorsun
Menu mu atayım bari
Sabah salatalık domates birazcık yumurta ve bir kepek ekmek
Ara biraz zebze yemegi 3 kaşık
İkindi iki kaşık kabak yemegi
Ara tuzlu kurabiye 2 tane
Oh oh afiyet olsun gitsin yaglar gelsin kaslar bende soguk kahve içtim şimdiBence gayet güzel olmus menün aşko
Napem oturmuş şimdi sodalı kefir içiyorum limon zerdeçal eşliğinde
Amaann ne olcaz boyle lavim vallahi ya derdimiz kiloşOh oh afiyet olsun gitsin yaglar gelsin kaslar bende soguk kahve içtim şimdi
Geçecek bu günler inşallah zayıflaycz ve yerine göre yiycz aslında benim kilo alma sebebim antidepresanlardı depremden sonra tekrar başlamıştım şişirdiler beni baya yoksa 3 yıl falan 63 62 kilodaydımAmaann ne olcaz boyle lavim vallahi ya derdimiz kiloş
Yaaa kuzum benimm kolay degilkiiGeçecek bu günler inşallah zayıflaycz ve yerine göre yiycz aslında benim kilo alma sebebim antidepresanlardı depremden sonra tekrar başlamıştım şişirdiler beni baya yoksa 3 yıl falan 63 62 kilodaydım
Psikolojik açlık o doyuyor sun güzün doymuyor meselesiYaaa kuzum benimm kolay degilkiisen yoksa birşeyde yemiyosun çünkü olsun sağlık olsun canım benim ben aksine yedim hahahaha pis boğaz biri olarakk kız doyuyorum gene yiyorum yemek istiyorum manyak gibi ama şimdi alıştım
Heeehh galiba öylePsikolojik açlık o doyuyor sun güzün doymuyor meselesi
Abouuuuuu 55 mi bna uymaz o ben çok zayıf görünürümHeeehh galiba öylebide evdeyim sıkıntıdanda yiyesi geliyo kız özledim yemek yemeği yaa nese 55 şe düşeyim 58ze kadar istediğimi yiyecem bakalım neyden nasıl alıyorum
Niye kız boyun kaçkii ben 158 sadece rahat yemek yemek içinAbouuuuuu 55 mi bna uymaz o ben çok zayıf görünürüm
Bende 74 leri inşallah bolca aminUmarım atk sabah 77görünür sıkıldım
Daha yolum çok uzun 🛣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?