Ama hamsiler küçüktü. Anca 20 tane yeterdi bana. Çünkü akşam yemeğini de geç yedim. Sevgi evlerinden gelen öğrencilerimin bu akşam programlari vardı. Oraya katılmak zorunda idim. Oraya gidince eve saat 6 da geldim. Elim ayağım titriyordu resmen açlıktan.Ülkede hamsi kıtlığı başladı başlayacak
Afiyet olsun tatlım(ağzınin suyu akan bir imoci)
Afiyet olsun canım
Bulgur yumurta ve dövme kırığı ile yoğuruluyor. Küçük yuvarlanıyor etle nohutla çorba yapılıyorAfiyet olsun canımTopalak nasıl bir yiyecek
Afiyet olsun. Biz de rehber öğretmenle ziyaretlerine giderdik sevgi evlerindekilere. Çok güzel olmuş.Ama hamsiler küçüktü. Anca 20 tane yeterdi bana. Çünkü akşam yemeğini de geç yedim. Sevgi evlerinden gelen öğrencilerimin bu akşam programlari vardı. Oraya katılmak zorunda idim. Oraya gidince eve saat 6 da geldim. Elim ayağım titriyordu resmen açlıktan.
Bizim ekşili çorbaya benziyor. Afiyet olsun canımBulgur yumurta ve dövme kırığı ile yoğuruluyor. Küçük yuvarlanıyor etle nohutla çorba yapılıyor
Oyle hocam. İl müdürü de benim liseden öğretmenim çıktı. Öğrencilerimin yanında öğrenci oldum. Değişik bir ortam oldu benim için.Afiyet olsun. Biz de rehber öğretmenle ziyaretlerine giderdik sevgi evlerindekilere. Çok güzel olmuş.
Ekşili çorba da denirBizim ekşili çorbaya benziyor. Afiyet olsun canım
Ekşili çorba da denir
Kemik suyuyla harika olur. En son yağ ve nane kavrulur üzerine cosss yaptırılır of offf. Çocukluğumda okuldan dönerken sokakta buram buram kokusu yayilirdi. Keşke bizim ev olsa diye dua ederdim.Dün yaptım
Ben yoğurup derin dondurucuya atıyorum. Çocuklar benim severler. Hazır yemek gibi oluyor. Nohutta haşlanmış olur derin dondurucuda. Hemen şipşak yap çıkar yemeği. Not edin hocam. Unutmamak lazım eski tadlari.Kemik suyuyla harika olur. En son yağ ve nane kavrulur üzerine cosss yaptırılır of offf. Çocukluğumda okuldan dönerken sokakta buram buram kokusu yayilirdi. Keşke bizim ev olsa diye dua ederdim.Uzun zamandır yapmıyordum not ettim.
48 yaşındayımMaşaallah 33 yaşındasın ama torunların var
Parmak hatası
Amin canımAy abla çocuklu ev bi başka oluyor Allah kolaylık versin
Kızım 30 yaşındaKızzz ne 33 übekar evlenecek oğullarım var dıyordu ya
Yaaa bende seni yerim şeker kızAhaahaaa yaaaa çok tatlısın yerim seni
tamam ablacım Allah şifa versin inşallahCanım Hanım ablanizin selamlari var hepinize.
Kayınvalidesinin tuz seviyesi düştüğü için serum vermişler. Şimdi evdeymis
Amin ablacımAmin canım
Gün sayıyorum, kaldı 3 gün
Şaka bi yana canları sağolsun, herkesin anne, babası yanında olsun
evet abla bekar oğlum var demiştin hattaKızım 30 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?