Bende unutmuştum çok severim iti hatırlattınızBen yoğurup derin dondurucuya atıyorum. Çocuklar benim severler. Hazır yemek gibi oluyor. Nohutta haşlanmış olur derin dondurucuda. Hemen şipşak yap çıkar yemeği. Not edin hocam. Unutmamak lazım eski tadlari.
8 sıkım kadar yedım canım bol.marullaAfiyet olsun canımMercimek köftesi ertesi gün ne yaparsan yap ödem yapıyor inşallah az yemişsindir.
Afiyet olsun Hayalcim.
Dediğin gibi yapacağım canım. Minik minik yuvarlayıp donduracagim.Ben yoğurup derin dondurucuya atıyorum. Çocuklar benim severler. Hazır yemek gibi oluyor. Nohutta haşlanmış olur derin dondurucuda. Hemen şipşak yap çıkar yemeği. Not edin hocam. Unutmamak lazım eski tadlari.
Ablacım haklısın yarından itibaren karbonhidratı azaltacağım teşekkür ederimAfiyet olsun Hayalcim.Büyük ihtimal artı gelmezsin ama eksi geleceginden şüpheliyim yarın için. İnşallah yediklerini yakmişsindir tatlım. Yarin karbonhidrat oranını iyice aza indir.
Tadımlık ye sutun çeker sonra daha çok canı ister çok yersinGardaşın sutlac istedi yapıyorum dayan dayanabilirsen yiğidim diyorgelde dayan simdi izlemek hiç hoş değil ne etcez gorumcecim
Valla tadı içguveysinden hallice ama alıştım ben hoşuma gidiyoAfiyet olsun canımMenün bayilasi olmuş
Bu menü de harika harika az çok çok harika
Ülkede hamsi kıtlığı başladı başlayacak
Afiyet olsun tatlım(ağzınin suyu akan bir imoci)
Afiyet olsun canımÇok güzel bir menü
Afiyet olsun bu akşam da kafalar güzelBilmeyenler için şaka yaptım tabi
Afiyet olsun canım menun harikaLimonlu kahve hiç denemedim tadı güzel mi bebem
Evet yaa, madem hata ettin düzelt bariBu karışıklık hep o parmak yüzünden.
Afiyet olsun diyelim şimdidenBende unutmuştum çok severim iti hatırlattınız
Valla kolaylık hocam. Hele çalışanlar için boş kaldikca yap doldur derdindeyim. Malum okuldan gelince pert oluyoruz.Dediğin gibi yapacağım canım. Minik minik yuvarlayıp donduracagim.
Bekar 2 oğlum varYaaa bende seni yerim şeker kız
tamam ablacım Allah şifa versin inşallah
Amin ablacım
evet abla bekar oğlum var demiştin hatta
Yaw nasıl iciyosun onu zaten ben anlamadım.Valla tadı içguveysinden hallice ama alıştım ben hoşuma gidiyo
Ben nasıl kayıt oldum bak onu bile hatırlamıyorum.Evet yaa, madem hata ettin düzelt bari
Zaten beni kaydedene kadar ne dil döktüm, sinir ettiydi beni
Benim de bekâr iki oğlum var. Biri 10 yaşında biri bir buçukBekar 2 oğlum var
Ben kavga gürültü kaydoldumYaw nasıl iciyosun onu zaten ben anlamadım.
Bir kere denedim daha da içmem dediydim. İçmedim de ...
Ben nasıl kayıt oldum bak onu bile hatırlamıyorum.
Allah bağışlasın canımBenim de bekâr iki oğlum var. Biri 10 yaşında biri bir buçuk
Hahaha yaa48 yaşındayım
Profile oğlum yanlış yazmış, düzeltmedik sorun olmaz heralde
Benim de bekâr iki oğlum var. Biri 10 yaşında biri bir buçuk
Harikasıniz canlarr
Vallahi ne yalan söyleyeyim dedim bu kim benle dalga geçiyor daha dur bismillahh tanımıyoruz dediydim manyahmıdır nedir dedim kiz çok sinirlendim ha sanaBlonde kısmı aynı ya hala blonde diye tanırsınız sandım .Tanıyanlar tanımayanlara söylesin
Evett oda yok bugün hiç gelmedi sabah beriBu arada @Efenin_Annesi nerelerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?