Yenilmedim. Çok pis hırsım var. Ve bu huyundan nefret ediyorumVay yavrum vayyenilmedin mi yenilgiyi kabul mu etmedin ?
![]()
Ay hocam. Neyse kilo vereceğiz iyi olmuş yurumenizAylardır yürümeyen ben tabanları yagladim ne diyorsun![]()
Ama hizli yürüdüm hocam.9 bucuk kilometre yürüdüm.yakmisimdir bir 500 benceTahmini yazıyor rakibem. Adi adımlar o kadar kalori yakmaz. Tempona bağlı. Nabız 120' nin üstünde olmalı ki kaloriler yansın. Yine de yatmaktan iyidir.![]()
Olsun olsun. Didismek iyidirVe de didişmeli![]()
bunu bize nasıl başardığını anlatıyordu. Çünkü o kadar yüksek rakamlar gerçekten de genelde sıradan şeylerle gitmiyor. Mutlaka bizlere ilham verecek ve bir kaç taktik öğrenmemizi yada bilmeden yaptığımız minik hatalar varsa fark etmemizi sağlayıp. Güzel katkıları olacaktır.Ayrıcada mutlaka motive edici olacaktır.
yoksa geçen haftayı ,beni mi hatırlatıyorsun? Geçen hafta kendimi bile yenmişim
Allahim nolursun ikiden fazla yemeyeyim.
peşinde zaten çok harekettesindir. Fena olabilirsin. Benim kız 10 yaş birde çok derli toplu, genelde kitaplarla vakit geçirmeyi seven , hatta bana da bir çok konuda yardımcı bile olan olgun bir çocuk + işim gereği hep bilgisayar başındayım . Spor yapmasam sıfır hareketlilik gibi oluyor kuzum. Ondan detokslarda yapmayın diyorlar olmasına rağmen ben toplam 1 saat ayırdım ve halsizlikte yaptı ama senin spor yapmamış halin benden hareketlidir ondan yapma bence