- 18 Mart 2018
- 31.096
- 124.202
- 598
- 35
SüpersinCumartesi menüsü
Kahvaltı 11:30
Pastırmalı yumurta, t yeşil zeytin, biraz çecil peyniri, domates salatalık,1 dilim ekmek
Ara 15:00
Türk kahvesi, 1 minik hurma küpü
Akşam 18:00
1 tabak kabak yemeği, 3 YK yoğurt
3 lt su
Spor yok hafta sonu yapamıyorum ama hafta içi yapacağım inşallah
gezegenfeza Elhan @Lavinia_98
Helalllll
Ben 120 atladım şimdi ama bittim 50 sinden sonra neyine ip atlamak diye diye atladım vallhi
MuhteşemMenüm
12:00
2 haşlanmış yumurta
Soğan domates biber kelek
1 küçük mercimek çorbası
18:30
Gümüş ve barbun balığı
Salata
Elhan gezegenfeza
07.10.2023 cumartesi
12.00
Sade Türk kahvesi
13.30
Esmer buğdaydan tandır lavaşı ( değişik bir şeydi ) İçine yumurta , labne , domates , salatalık , biber , siyah zeytinden dürüm yaptım .
Bir kupa şekersiz çay
18.00
Sade americano
18.45
3 kepçe tavuklu terbiyeli çorba
20.00
Bir kase patlamış Mısır
2 kupa çay
Su:3 lt
Elhan blonde ambition
7 Ekim
11.00 Jounun omleti , yeşillik
13.00 Türk kahvesi
17.30 Bir porsiyon tavuk ızgara, kabak+ yeşil elma cacığı
2.5 litre su
9139 adım
Leslie, zumba yapılamadı , cacık mayistirdi , yürümek nasıl yorduysa enerjim yok.
gezegenfeza sibel_84
Millet gaza gelmiş 1500e zıplıyor, kimi açlıktan bayılıyor , kimi yürüdüm yetmez bide ip atlarım diyor.Of abla yediğime yiyeceğime pişman oldum
Yemeyecektim ama Elif yarısını kesmiş yemiş. Eşime al dedim yok doydum dedi. Bende boşa gitmesin mideme gitsin dedim
Süpersin, daha ne olsun7 Ekim
11.00 Jounun omleti , yeşillik
13.00 Türk kahvesi
17.30 Bir porsiyon tavuk ızgara, kabak+ yeşil elma cacığı
2.5 litre su
9139 adım
Leslie, zumba yapılamadı , cacık mayistirdi , yürümek nasıl yorduysa enerjim yok.
gezegenfeza sibel_84
Gorumcecim diyet listesi atti ona uyuyorum sadece evde spor yuruyusle destekliyorum bu haftada guzel kayip olacak gbiKızlar bir fikrim var
Elhan ile şakalaşıken ordan ilham aldım ve eski takımda benzer bir şey yaptığımız aklıma geldi. Her hafta bireyselde kim birinci olduysabunu bize nasıl başardığını anlatıyordu. Çünkü o kadar yüksek rakamlar gerçekten de genelde sıradan şeylerle gitmiyor. Mutlaka bizlere ilham verecek ve bir kaç taktik öğrenmemizi yada bilmeden yaptığımız minik hatalar varsa fark etmemizi sağlayıp. Güzel katkıları olacaktır.Ayrıcada mutlaka motive edici olacaktır.
flziso seninle bu gün başlayalım ve bundan sonra her hafta birincimiz devam ettirsin.
Evet Filizcim bu hafta -3 kilovermeni sence neye borçlusun ? Neler yaptın ? Hadi bize bitirdiğin hafta neler yaptığını anlat
Yok valla öyle oldu. Hatta Elif'i zorladım yesin diye. Yok doydum dedi. 3 buçuk da o yemiş. Baktım benden fazla yemiş zorlayamadimYine şahane menü canım. Beni hiç şaşırtmıyorsun
Bomba gibi gümbür gümbür geliyordu
Millet gaza gelmiş 1500e zıplıyor, kimi açlıktan bayılıyor , kimi yürüdüm yetmez bide ip atlarım diyor.Hani senin gaza gelmiş halin Bu kadar gaz vermesem Pizzanın yanına patates kızartması ve kola da ekleyecek gibisin
Kız ben de sandım bu dayanamayıp üçüncüyü eline aldı. Bir ıssırık atınca aklına Elhan geldi geri bıraktı
Evet herkes kilo versin, en çok da biz verelimHahahaha ya yok ondan değil herkes zayıflasın diye dedim buhaftaama sanırım duşman var buhaftaya eyvah
Abliş valla 3 erkekle bugün başım beladaydi aktif olamadım artı hergun çamaşır suyuyla siliyorum heryeri apartmanda akrep çıktı da korkudan çamaşır suyuna boguyorum eviBir ayda vereceğim kiloyu bu haftaya sığdırmam için tüyosu olup da vermeyenin
flziso tatlışımmm nirdesiiiiin
Bombada neymis füzeyle geliyoruz canım gorumcecim
AmmmiiiinnnnnnEvet herkes kilo versin, en çok da biz verelim
Düşman olmasınlar, dost onlar, can dost, onlar yavaş gelsin biz koşalım ( diyenin bacakları rahatsızBaya bi duşmanız yani buhafta bundan sonra görsünler düşmanimı
Hahahahah ayy bi cuma geleydi insallah hepimiz güzel veririz küloşlarıDüşman olmasınlar, dost onlar, can dost, onlar yavaş gelsin biz koşalım ( diyenin bacakları rahatsız, siz bana bakmayın)
Tamam abla bundan sonra yemiyorumKırmızılara savaş açtık
Arkada kalma hücum pozisyonu al
Şüphem yok kuzumHahahahah ayy bi cuma geleydi insallah hepimiz güzel veririz küloşlarıinsaallahh
Anaaaamm iyiki onları yememişim yesem sende beni burda çiğ çiğ yerdinMillet gaza gelmiş 1500e zıplıyor, kimi açlıktan bayılıyor , kimi yürüdüm yetmez bide ip atlarım diyor.Hani senin gaza gelmiş halin Bu kadar gaz vermesem Pizzanın yanına patates kızartması ve kola da ekleyecek gibisin
Tamam abla bundan sonra yemiyorum
Bacı olduk bizde burdaYaaa 2ci ablam daha oldu ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?