Bendeeeeeee6 ya da cok var acıktım
Kız öyle oluyor yaaa iş edelim yoska geçmeyecekkBugün yine dışarıda koşturmaca halindeyim cokkk acıktım chia li Ayran yaptım içtim ama nben ben değilim resmen aklimdamneler neler geçiyor
Bırak geçip gitsinler tatlımBugün yine dışarıda koşturmaca halindeyim cokkk acıktım chia li Ayran yaptım içtim ama nben ben değilim resmen aklimdamneler neler geçiyor
Kiz zaten yoruldum ne iş etsem.ki bilemedimKız öyle oluyor yaaa iş edelim yoska geçmeyecekk
Ayyyy insalahhh canım yaaa bende kış kış kış dedim zatenBırak geçip gitsinler tatlım
Gidişleri olsun dönüşleri olmasın
Nebileyimm hahahahaKiz zaten yoruldum ne iş etsem.ki bilemedim
Ayyyy insalahhh canım yaaa bende kış kış kış dedim zaten
Ben kızıkamla oynadım anca saati 5 ettim 1 saat kaldiNe iş edelim bebekim.
Dikkat ederim canımMutlu yılları olsun canım.Tabi ki ye ama sonrasında üzülmemek için sadece diliminin boyutuna birazcık dikkat et yeter.
Sağol canımMutlu sağlıklı yılları olsun inşallah
Aralıklı oruç gibi kuzum akşam 6 da yiyip daha sonra yemiyoruz daha iyi yağ yakıyoruzzNiye 6 kız
Bomba oalcak inşallah 3 gun kaldıHerkes iyidir umarım
Iyiyimm sidoş son yemeğimizi yiyip oturduk yarına kadar ağız kapalı hadi bismillahİyi akşamlar kızlar
Dünden beri hiç giremedim siteye. Dün koşturmacalı bi günün ardından akşam yine uyuyakaldımbugünde arkadaşımla erişte yaptık yemek Faslı falan derken yeni oturabildim. Nasılsınız bakalım
Hadi booolll yağ yakmalar olsun joumBomba oalcak inşallah 3 gun kaldı
Iyiyimm sidoş son yemeğimizi yiyip oturduk yarına kadar ağız kapalı hadi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?